Kız arkadaşım arkadaşımla çıkıyor

Tıpatıp ayni olmasa da bir eski yakın arkadaşın sevdiğim kızla çıkıp benimle sohbeti kesmesi olayını yaşadım burada uzun uzadıya yazmayacağım geçmiş olsun hayatınızdan iki karaktersizi çıkarmışsıniz bu kızla evlenseydiniz ve size bunu çoluk çocuk sahibi olduğunuzda yapsaydı daha kötü olurdu erkenden kurtul musunuz?

En yakın eski kız dostumun arkadaşı...
Yazı yazarken paragraflarda böl, çok iç içe girmiş. Sürekli dıdısının dıdısı demek yerine X, Y, Z gibi basit isim ver.
İki sene bir kızla sevgili kaldığın için daha kötüsünü hak etmişsin. Üstüne üstlük dostluk gibi uydurma kavramlara inanıyorsun. Sana tavsiye versek de fayda etmez. Başına gelmesi iyi olmuş, bir musibet bin nasihattan iyidir.

Yahu neye içerledi ben de anlamadım. Zora düştüğünde yardım ettim, gel dediğinde geldim. Ne oldu da bana böyle nefret duydu anlamadım. Arkadaşlığımızı bozacak bir şey de yapmadım.
Ben insanları sevmeyi ve ilişki kurmayı tercih ediyorum, sabah akşam perdesi kapalı odamda millete sallamayı değil. 2 yıl sevgili kaldıysam ne olmuş? O zaman anne-babanız ne oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşantınızdan 2 tane çöpü çıkarmışsınız hayırlı olsun.

Sizinkide çok olmamış mi be? Birkaç bit yeniği yüzünden arkadaş ortamından uzaklaşmak bana göre değil vallahi. Nasıl dayanıyorsunsunuz.

Sizinkide çok olmamış mi be? Birkaç bit yeniği yüzünden arkadaş ortamından uzaklaşmak bana göre değil vallahi. Nasıl dayanıyorsunsunuz.

Hiçbiri eskisi gibi değil hepsi çok değişdiler. sahte dostluklara, yalancı arkadaşlıkları hiç çekemiyorum. 16 yaşındayım bu saatten sonra Can dostu diyebileceğim bir dostum olmayacak alışmak zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…