Kız arkadaşım buluşmaktan kaçıyor

Gelişme varsa yaz sonucu merakla bekliyorum hocam. Kız da senin gibi biriyse belki güzel şeyler olur. En azından umalım da olsun.
Gelişme oldu. İstememe sebebi çirkin olduğunu düşünüyor ve utanıyormuş. Baya bi konuştum. Az önce sinemaya gidelim ama biletler benden dedi tamam dedim. Bi film seçti yarın gideceğim bakalım inşallah güzel bir gün olur.

th-1.gif

Gelişme oldu. İstememe sebebi çirkin olduğunu düşünüyor ve utanıyormuş. Baya bi konuştum. Az önce sinemaya gidelim ama biletler benden dedi tamam dedim. Bi film seçti yarın gideceğim bakalım inşallah güzel bir gün olur.

Bana sorarsan burada 3 yol var
1. Ayrılırsın
Sonuç -> Önüne bakarsın ama kız muhtemelen daha kötü olur
2. Sorunu görmezden gelerek devam edersiniz. Sana en kolay gelecek yöntem bu olacaktır.
Sonuç -> Kendine güvenmeyen bir insan senin ona güvenmeni de bekleyemez. Büyük ihtimalle kaybolan sadece boşa geçen aylar - yıllar olur. Yani bu ilişkinin sonu mutlaka var.
3. En zahmetli olanı yapıp sorunu düzeltmeye uğraşırsınız
Sonuç -> En doğru hamle bir uzman yardımı almak olur, kızı da seviyorsan eğer karşınıza başka bir problem çıkmazsa mutlu mesut devam. Bu problem öyle çok büyütülecek bir şey değil sanıyorum, kısa sürede atlatırsınız.

Aldatıyordur yada aklı bir karıştır.
Yol ver.

Kız buluşmaya bile gelmek istemeyeceği kadar kendine güvensiz ama birini aldatacak öyle mi :D Çok büyük mantık hatası var hocam herhalde yorumları hiç okumadınız. :D Ben aldatma ihtimalini 0 olarak görüyorum.

Şaka bir yana 19 her şey için çok erken bir yaş, bu yaşlarda gerçekten uzun bir ilişki olmuyor %95 diyebilirim orana. İstersen yol verebilirsin ama bunu güzelce konuşup yap, destek alması gerektiğini; problemin dış görünüşü değil, kendisinin kendisini böyle düşünmesi olduğunu falan nazikçe söyle.

Bu arada hazır kız senin biletlerini alıyor. Sen de anlamlı bir hediye al, bildiklerimden Mark Manson'un "Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı" kitabını öneririm. Vakit yoksa sesli kitap aboneliği falan da alabilirsin.

Üsteleme dostum, bu kız milleti bildiğiniz gibi değil inan bana, altında Mercedes' in olsaydı, doktor, hakim olsaydın o seni arardı, sana sülük gibi yapışırdı. Bunlar aşkçıl gibi görünseler de öyle değiller, yaş ilerledikçe para, kariyer ön planda oluyor onlar için.

Yani kardeşim yaptığın yorum o kadar yanlış ve yanıltıcı ki. Neden bütün kadınları bir tutup genelleme yapıyorsunuz? Neden sizin yaşadığınız şeyleri tüm dünyadaki insanlar yaşayacak sanıyorsunuz? Cidden iki tane para avcısı kız görünce bütün kadınlar sizin için sadece parayı önemseyen, maddiyat düşkünü mahluklar oluyor. Yazık günah ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı