Gelişme oldu. İstememe sebebi çirkin olduğunu düşünüyor ve utanıyormuş. Baya bi konuştum. Az önce sinemaya gidelim ama biletler benden dedi tamam dedim. Bi film seçti yarın gideceğim bakalım inşallah güzel bir gün olur.Gelişme varsa yaz sonucu merakla bekliyorum hocam. Kız da senin gibi biriyse belki güzel şeyler olur. En azından umalım da olsun.
Dur hele, sorunu çözdüm. Tabi yine sorun çıkmazsa.Aldatıyordur yada aklı bir karıştır.
Yol ver.
Gelişme oldu. İstememe sebebi çirkin olduğunu düşünüyor ve utanıyormuş. Baya bi konuştum. Az önce sinemaya gidelim ama biletler benden dedi tamam dedim. Bi film seçti yarın gideceğim bakalım inşallah güzel bir gün olur.
Aldatıyordur yada aklı bir karıştır.
Yol ver.
Üsteleme dostum, bu kız milleti bildiğiniz gibi değil inan bana, altında Mercedes' in olsaydı, doktor, hakim olsaydın o seni arardı, sana sülük gibi yapışırdı. Bunlar aşkçıl gibi görünseler de öyle değiller, yaş ilerledikçe para, kariyer ön planda oluyor onlar için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.