Kız arkadaşım buluşmaktan kaçıyor

Kız arkadaşım ile buluşmak istiyorum ama o istemiyor. Ben Ankara'ya taşınıyorum, o ise İstanbul da yaşıyor. Diyorum ki Pazar günü gideceğim. Cumartesi buluşalım dedim, tam olarak şunu diyor "Üzülme lütfen seni seviyorum ama ben hiç bir erkekle el ele tutuşup gezmedim. Alışık değilim. Utanıyorum. Tanıdık biri görürse de zor durumda kalabilirim.". Ne yapacağım nasıl ikna edeceğim yardım lazım. Vaktim az ben öyle ha bire İstanbul a gidemem ki. Daha önce 3 kez buluşmuştuk. İkimiz de utangaç insanlarız yani el tutma ve benzeri şeyler olmadı hiç. Bu sefer sessizliği bozacaktım ama kabul etmiyor. Ne yapmalıyım?
Sevgili olduğunuza emin misin? Neyden utanıyorsunuz bunlar çok normal şeyler. 2 ay gibi bir süre de aynı şehirde olup 3 kez buluşmak bana çok az geldi. İkinizden birinin utangaçlığını kırıp biraz daha girişken olması lazım bence böyle bir ilişkiyi yürütmek çok zor. Utanılacak bir şey yok bence girişken olan taraf sen ol kızında utangaçlığını kırmış olursun.

7/24 PC başında asosyal çocukların bu tarz yorum yapmalarına şaşırmamak gerek. Anlatılmak isteni anlamak istiyorsan vaktini biraz kitap okumaya ayir, tamam mi?

7/24 PC başında ve asosyal mi 😄
Vaktimi biraz kitap okumaya mı ayırayım 😄

Valla gerçekten komiksin. Hakkımda 2 cümlelik yorum yapamayacak kadar tanımıyorsun beni ama yaftalamayı başarıyorsun. Ne diyim, sizin düşüncelerinizi paylaşmayan herkes asosyal, kültürsüz zaten. Güzel kafa.

mesafe de girince zaten son çok yakın demektir.
Çok doğru bir kelime dediniz. Sizin için yanan tutuşan biri uzak mesafe olunca bahaneler uyduruyor.

Bir diğer sebeplerden biride bu yaşlarda aile sebepleri oluyor. Yok ailem istemiyor konuşmaya devam edersen aileden reddetme tehditleri oluyor. Seven insan her şeyi göze almalıdır. Kısaca hep bir bahane oluyor. Tekrar seni yakında görünce göz kesmeleri de tekrar aşık olma da cabası oluyor. Uzakta olunca her şey değişiyor.

Aranızdaki sevgi bağına, aşkınıza, saygı ve sevgi gibi durumlara bağlıdır. Mesafe olması aşkın yaşanmasını engellemez. Her vakit görüşürsen bir süre sonra sıkılırsınız. Ailesinden baskı gören birisi mi?

Aranızdaki sevgi bağına, aşkınıza, saygı ve sevgi gibi durumlara bağlıdır. Mesafe olması aşkın yaşanmasını engellemez. Her vakit görüşürsen bir süre sonra sıkılırsınız. Ailesinden baskı gören birisi mi?
Onun annesi kızıyormuş biraz ama engel olmuyor bu.

Güncelleme: Bugün buluştuk sinemaya gittik, yürüdük ve konuştuk. Güzel gün oldu. Gün sonunda sarılıp vedalaştık bi takım duygusal anlar. Şundan eminim ki beni seviyor ve ben de seviyorum. Eğer bu mesafe engel çıkartmaz ise ki sanmıyorum ben, sonu güzel olur bence. Yardımlarınız ,fikirleriniz için de teşekkürler.

Son düzenleme:
Onun annesi kızıyormuş biraz ama engel olmuyor bu.

Güncelleme: Bugün buluştuk sinemaya gittik, yürüdük ve konuştuk. Güzel gün oldu. Gün sonunda sarılıp vedalaştık bi takım duygusal anlar. Şundan eminim ki beni seviyor ve ben de seviyorum. Eğer bu mesafe engel çıkartmaz ise ki sanmıyorum ben, sonu güzel olur bence. Yardımlarınız ,fikirleriniz için de teşekkürler.
Şunu okumadınız mı acaba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı