Kız arkadaşım onu değiştirmeye çalıştığımı düşünüyor

İyi günler, Mart 2024'ten beri süren sağlıklı bir ilişkiye sahibim. Sevgilime saçını şöyle yapsan nasıl dururdu, güzel olur muydu benzeri şeyler söylediğim zamanlarda kendisini değiştirmeye çalıştığımı iddia ediyor ve bu düşünceden vazgeçmiyor, kendiyle alakalı olumlu olumsuz tüm yorumlarımda bunu düşünüyor. Onu her haliyle seviyorum fakat yeni şeyler denemesi özgüvenini arttırır diye düşünüyordum. Sizce ne yapabilirim? Elimden geldiğince ilgi göstermeye de dikkat ediyorum. Aklınıza gelen bir şey varsa sorabilirsiniz.

Yani biraz abartıyor gibi. Saç sonuçta bu. Sağa doğru yatıktır sola doğru yatırsan pek bir şey değişmez. Konuşmayı deneyebilirsiniz. Her şey konuşularak çözülüyor.

Yani biraz abartıyor gibi. Saç sonuçta bu. Sağa doğru yatıktır sola doğru yatırsan pek bir şey değişmez. Konuşmayı deneyebilirsiniz. Her şey konuşularak çözülüyor.

Bence de söylediğim şeyleri büyütüp abartıyor hocam. Konuşmayı denedim fakat aldığım cevap her seferinde olumsuz ve "senin için kendimi değiştiremem, ben buyum" gibisinden cevaplar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı