erkekavcisii
Decipat
Kıza yüklenme bence.Hocam kız anlayışlı biri, şimdi ona anlattım bu durumdan rahatsız olduğumu. Bazen moralinin bozulduğunu ve yalnız kalmak istedigini soyledi. Kendisi bir hafta önce kaza geçirdi bu arada morali bozuk anlayabiliyorum. Anlattım size anlattıklarımı, takıntı haline getirmiş olabilir misin beni dedi. Galiba dedim. Başka şeylerle uğraşmayı dene falan dedi çözüm aradı. Bende dedim takıntı olmaktan çıkarabilirim bunu ama soğuk davranıyorum gibi hissedersin. Soğuk davranırsan bende ister istemez soğuyabilirim falan dedi. Soğuktan kastım senin gibi davranmak falan dedim. Bir şekilde çözdük.
Hocam Instagram arkada açık oluyormuş ondan aktif gözüküyormuş. Karşılık alamıyorum değil kız beni sevdiğini belli ediyor yine. Ama anlattığım şeylerde sinirimi bozuyor. Bundan sonra mesajlarına falan o bakmadığı sürece bende tak diye bakmayacağım. Ayrılmam gerekli mi sizce?
Hocam başka şeylerle ilgileniyorum şu an. Ve kızın gerçekte buluştuğumuzda falan sevgisini gösterdiğini hatırlamam beni sakinleştirdi. Kendimi daha iyi hisseediyorum teşekkürler. Geç cevap vermeden kastım 15 dakika idi.
15 dakika hiçbir şekilde geç cevap olamaz.Hocam başka şeylerle ilgileniyorum şu an. Ve kızın gerçekte buluştuğumuzda falan sevgisini gösterdiğini hatırlamam beni sakinleştirdi. Kendimi daha iyi hisseediyorum teşekkürler. Geç cevap vermeden kastım 15 dakika idi.
Ben takıntılı olmuşum galiba suç benim.15 dakika hiçbir şekilde geç cevap olamaz.
Hocam instagramdan konusuyoruz. Arka planda da acik oldugu halde aktif gorunuyor. Baskasiyla konusmadigimdan suan eminim. Dm kutusuna bakiyorum arada rahatsiz oldugum kisileri engelliyor ben istemesem bile. Ozelimi anlatmam konusunda haklisiniz pismanim anlattigima. Bundan sonra dert de yanmayacagim. Simdilik kizi birakma demenizin sebebi nedir onu anlamadim. Ozelimi anlattigim icin ayrilirsak sikinti cikar diye mi?. Onların gözünde erkek güçlü olmalı ve tuttuğunu koparmalıdır. Şahsen gidip bir kıza dert yanmam, size de yanmamanızı tavsiye ederim. Bir kıza dert yanmanız, onun gözünde otomatik olarak bu da 1-0 geriden başlatıyor. Kızlar dert dinlemekten hoşlanmaz. Her ne kadar anlat dinlerim şeklinde söyleseler de aslında yalan söylüyorlar. Hiçbir kıza ne derdinizi ne de özelinizi anlatın. Sonradan küslük ya da ayrılma durumu olduğunda dediğim gibi ayağınıza dolanır.
Simdilik kizi birakma demenizin sebebi nedir? Onu anlamadim. Ozelimi anlattigim icin ayrilirsak sikinti cikar diye mi?
Kiza olan sevgimi gostermeyi abartmadigim surece daha iyi oldugunu fark ettim.
Cok sikmisim kizi galiba biraz, kendi kendine vakit gecirmek istedi.
Son olarak hocam eskiden abartili davranirkrn bir anda normal davranmaya baslayinca kiz garip bir sekilde bana baglanmaya basladi.
Hocam bu kiz ilgi verdigim icin benimle yani sizce, guvenmemeli miyim? İlk defa bir kiza kendim yazdim duzgun sanip suan gerginimHayır, burada bunu dememin sebebi şu ki anın tadını çıkarmaya bak. Elinde alternatifin yoksa da doğrudan ayrılmanızın çok da bir mantığı olmayacak. Ne kıza kendini ezdir ne de her istediğini yap, ortasını bulmaya çalış.
Üstte belirttiğim gibi her şeyin aşırısı zararlıdır ve kız cevap yazmıyorsa da çok da zorlamanın mantığı yok. "Aloo, neredesin, cevap ver" şeklinde yazarak ciddiyim kızı bir taciz etmediğin kalmışBiraz da sen zorlamışsın.
Olabilir, insan kendi kendine vakit geçirmek isteyebilir. Bu tarz durumlarda anlayışla karşılayıp rahat bırakmak lazım.
Cevabı basit: Muz ne kadar azsa o kadar değerli, ne kadar çoksa da o kadar değersiz. Kıza istediği ilgiyi göstererekten zaten istediğini yapıyordun. Kızın aşırı bağlanması için bir sebebi yoktu ama sen birdenbire ilgiyi kesince de kız senin ilgine muhtaç oldu ve ister istemez de bağlanıyor. Olay tamamıyla bundan ibaretSevgilerle.
Yok hocam gerilmemin sebebi kizin kotu biri olma olasiligi. Bir de neden guvenmememi tavsiye ediyorsunuz? Bu arada simdiye kadar anlattiklarimda bana destek oldu zor zamanlarda birbirimizin yaninda durduk. Guvenmemekte garip geliyor onca seyden sonra. Kizin sey gibi bir derdi de yok gibi, hep pesimden kossun hep bana ilgi gostersin falan. Bu arada yardimci oldugunuz icin tesekkurler hocam@Hank J Wimbleton ben olsam güvenmezdimSize de güvenmemenizi tavsiye ederim. İstediği ilgiyi vermeyin, peşinizden koşsun. Peşinizden sürükleyin, siz onun peşinden koşmayın. Bu dediğimi yapın, peşinizden koştuğunu göreceksiniz. Bu arada sorun yok Burada anonim olarak sohbet ediyoruz, gergin olmaktan ziyade burada aklına takılan şeyleri sorabilirsin. Cevaplamak isterim.