Kız arkadaşımdan şüpheleniyorum

@Hank J Wimbleton birbirinizin zor yanında durmak marifet değil. Önemli olan iyi gününde ve başarılı anında durabilmektir. Birisinin zor yanında olmak kadar kolay bir şey yoktur. İki üzülür, geçersin ama birisinin başarılı anında kimse kolay kolay yanında olamaz. Öncelikle bunda bir hem fikir olalım diyorum. Bu kız bana göre farklı alternatifler arıyor gibime geldi. Bu sebepten güvenmemeni tavsiye ediyorum, umarım dediğim gibi çıkmaz. Bir gelişme olduğunda da konuya geri dönüş yaparsın.

@Hank J Wimbleton birbirinizin zor yanında durmak marifet değil. Önemli olan iyi gününde ve başarılı anında durabilmektir. Birisinin zor yanında olmak kadar kolay bir şey yoktur. İki üzülür, geçersin ama birisinin başarılı anında kimse kolay kolay yanında olamaz. Öncelikle bunda bir hem fikir olalım diyorum. Bu kız bana göre farklı alternatifler arıyor gibime geldi. Bu sebepten güvenmemeni tavsiye ediyorum, umarım dediğim gibi çıkmaz. Bir gelişme olduğunda da konuya geri dönüş yaparsın.
Alternatiften kastınız başka erkekler sanırım hocam. Başka erkekler arıyor olsa istediğim kişiyi veya rahatsız olduğum kişiyi bu kadar kolay engeller miydi? İyi zamanlarda da biribirimizin yanındayız yine.

@Hank J Wimbleton bunu bilemezsiniz işte. Ne güzel ilişkiler gördük ama çoğu olur olmadık sebepten ya bitti ya da anlaşamadılar. Çok bir beklenti içerisinde olduğunuzu görüyorum, gerçekten çok bir beklenti içerisine girmeyin. Sonradan üzülen taraf siz olursunuz, dost acı söyler de bunu bir dost tavsiyesi olarak görebilirsiniz.

@Hank J Wimbleton bunu bilemezsiniz işte. Ne güzel ilişkiler gördük ama çoğu olur olmadık sebepten ya bitti ya da anlaşamadılar. Çok bir beklenti içerisinde olduğunuzu görüyorum, gerçekten çok bir beklenti içerisine girmeyin. Sonradan üzülen taraf siz olursunuz, dost acı söyler de bunu bir dost tavsiyesi olarak görebilirsiniz.
Haklisiniz hocam ben kendimi cok kaptirmisim. Bazen bitecegini dusunerek devam etmek istiyorum ama o zamanda kiza ister istemez soguk yapiyorum. Ani yasamalik eglenmelik konusayim o zaman degil mi?

Gerçekten üzülen taraf ben oldum hocam. Bu konuya yazmadığımdan beri onlarca kez ayrıldık barıştık kavgalar döndü ama artık dayanamıyorum.

Güvenmeme falan da değil tam olarak, rahatça özelimi açabiliyorum. Ama sanalda vs. çok güvenemiyorum. Mesela aktif oluyor ama mesajıma bakmıyor, başkalarıyla konuşmasından şüpheleniyorum. Öğrenmenin de yolu yok gibi. Bir de kız ona verdiğim değeri bana vermiyor. Bu konuyu konuştuk, hayır veriyorum sana öyle geliyor diyor ama değil. Mesaj yazdığında vs. anında bakıyorum, hatta günümü mesaj bekleyerek geçiriyorum. Ama o mesaj yazınca bakmıyor. Artık enerjim sömürüldü, günlerim kötü geçiyor. Ayrılmak da istemiyorum, sizce ne yapmalıyım?

@PARASIZ ERKEK hocam yardımcı olabilir misiniz?

Kanka benim Ex'e bende aynısını yapıyordum (o biraz çocuksu biriydi ve ben bundan hoşlanmıyordum bunu ona da söylemiştim) o beni çok darlıyordu bir süre sonra ondan aşırı soğuduğumu fark ettim ve ayrıldım, yani demek istediğim biraz zamana ihtiyacı varsa, hep dip dibeyseniz, ondan sürekli mesaj bekliyor ve sürekli mesaj yazıyorsan yapma bu onu soğumaya iter.

Son düzenleme:
Kanka benim Ex'e bende aynısını yapıyordum (o biraz çocuksu biriydi ve ben bundan hoşlanmıyordum bunu ona da söylemiştim) o beni çok darlıyordu bir süre sonra ondan aşırı soğuduğumu fark ettim ve ayrıldım, yani demek istediğim biraz zamana ihtiyacı varsa, hep dip dibeyseniz, ondan sürekli mesaj bekliyor ve sürekli mesaj yazıyorsan yapma bu onu soğumaya iter.
@Hank J Wimbleton vakit kaybı hocam ilgin için kullanıyodur.
Bu anlattığımın üzerine çok şeyler yaşandı olay artık bu değil. Zamanında kıza sinirimi yansıtmamak için aptal aptal kendimi kestim fakat asla buna değecek biri değildi. Okuyacak olanlara tek demek istediğim karşınızdakinin size zarar vermesine asla izin vermeyin, ağır şeyleri de alttan almayın. Sonrasında siz pişman olursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı