Kız arkadaşın konuşmak istemeyip konuşması

Soldier83

Centipat
Daha fazla  
Kız arkadaşımla geçen gün kavga etmiştik. Onun yakın bir erkek arkadaşının davranışı üzerine. Maalesef ki küstü bana. Kaç defa özür diledim, kabul etmiyor. Konuşmak istemediğini söylüyor. Ama konuşuyoruz yani dün gece bana ne yaptığını falan anlatıyor. Sonra diyor ki ben sana niye anlatıyorum diyor. Bu işleri pek anlamam. İyi mi kötü mü karar veremedim.

Yakın olan erkek arkadaşını mı savundu size karşı ?

Aynısını bende yaşamıştım, hata aslında sizde bana göre. Özür dilemeseydiniz daha iyi olurdu. Hatta bu gibi olaylar yüzünden kaç kez tartıştıysanız bence çok uzatmanın anlamı yok ben yol verirdim. 2 ay önce falan ben yol verdim zaten. Arkadaşlarına sürekli sevgilisi var mı diye yazdırıyor Size kız mı yok hocam, korkak olmayın. Bırakın çok iyi biliyorsa o "zararsız iyi niyetli" erkek arkadaşıyla birlikte olsun. Ancak siz onun hayatında olmayın.

Hocam saçmaladığımın sonradan farkına vardım. Bu gidişle bende yol vereceğim gibi duruyor.

Hocam saçmaladığımın sonradan farkına vardım. Bu gidişle bende yol vereceğim gibi duruyor.

Hocam kızların genelinde var bu durum galiba.

Hocam kızların genelinde var bu durum galiba.

Önceden bu sebeplerden tartışmış mıydınız, özür dileyen hep siz mi olmuştunuz? Ayrıca yaşınız kaçtı hocam?

Önceden bu sebeplerden tartışmış mıydınız, özür dileyen hep siz mi olmuştunuz? Ayrıca yaşınız kaçtı hocam?

Hayır hocam ilk oldu bu. Hep ben özür dilemiyorum kim haksız ise o özür diliyor. İlla ben haklıyım diyen birisi Yaşım 17

Hocam ilk olduğu için tolerans gösterin eğer gerçekten gerçek bi' ilişki yaşadığınızı hissediyorsanız. İkincisi size kalmış ama ben sizin yerinizde olsam ilkten postalardım. Böyle şeyler benim çok sinirime dokunuyor ve yaşandıktan sonra barışsak bile karşı cinsten soğuyorum, bunlar benim için dayanılmaz şeyler. Ancak ilişki sizin, size kalmış bi' şey.

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz. Ben bu seferlik tolerans göstermeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…