Kız bana karşı ne hissediyor olabilir?

Dostum, her muhabbet edene "bana karşı boş değil" demekten vazgeçin artık.
Opera Anlık Görüntü_2021-04-18_185228_www.google.com.png

Boş olmasa yazardı zaten sana, veya yazmak için sana mesaj verirdi. Hikaye üzerinden gönderme yapardı.
 
Benim düşünceme göre "sevgililik" denen kelime boş bir kavramdan ibaret. Eğer enine boyuna düşündüğünde gelecekte kendi "hayat eşin" olabilecek biri olduğunu dahi düşünsen bile sevgililik mantığı saçmadır. Nefsani duygularına kapılmadan uzun vadede eşin olabilecek birini bulmanı tavsiye ederim. Günümüz ilişkilerini biliyorsunuzdur. Sevgililik kavramı, İnsanlar artık birbirlerini hem maneviyen hem fiziken kirletmekten başka bir yola gitmiyor. Tabii ki istisnalar olabilir fakat istisnalar kaideyi bozmaz. Tavsiyem evlenme yaşınız geldiğinizde bu ciddi işi düşünmeniz yolunda olacaktır. Unutmayın, siz kendinizi ne kadar temiz tutarsanız Hak Teala inşallah karşınıza sizin kadar temiz birini mutlaka çıkaracaktır. İyi günler :)
 
Merhaba dostlar. 2 hafta önce okulda bir kıza aşık oldum. Arkadaşımın arkadaşıydı, fazla tanımıyorum. Falan falan derken kıza yazdi. Arkadasim işte şöyle şöyle sana aşık, düşün falan... Kız düşündü, 3-4 gün sonra okulda da söyledim istemiyorum dedi. Ama öğrendiğime göre kızın hayatından hiç sevgilisi olmamış ve aşkı falan bilmiyor. Ama bana karşı boş değil gibi hissediyorum, yani davranışları...

Neyse, sonra 1-2 gün sonra sosyal medya üzerinden yazdim. Hatır sordum, güzel cevapla karşıladı falan. Sonra 2-3 saat muhabbet ettik, bayağı eğlenceliydi. Kızı net tanımak için sorular sordum, o da bana sordu. Hatta soyismimi bile sordu nedense, bilmiyorum. Yani davranışları falan çok iyiydi ama utangaç biri olduğu kesin.

Neyse bir şekil muhabbet bitti. 2 gündür konuşmuyoruz, ne o yazdı ne ben. Çünkü ben onun yazmasını bekliyorum, çünkü ben hal hatır sordum onun da sormasını falan... Ama utangaç olduğundan mı bilmiyorum, sizce ne yapmalıyım? Kızın bana bir şeyler hissettiğini fark ettim az da olsa ama hayatında hiç sevgilisi olmamış. Sizce ne yapmalıyım, boş versem mi? Yazsam mı? Ama onun yazmasını bekliyorum ki sanırım yazmayacak.

Sizce nasıl sevgili olabilirim? Cidden kızdan hoşlanıyorum ama kızın hiç sevgilisi olmadığı için aşkı sevgiyi fazla bilmiyor sanırım. Ne zaman yazacağını falan falan...
Hocam sizinle konuşması size ilgisi olduğunu göstermez. Siz bir şeyler hissetmiş olabilirsiniz normaldir. Bunu zaman gösterir bazı şeyler bir anda olmaz. Takıntı haline getirmeyin o utangaç belli edemiyor diye çok öne atılırsanız kalbiniz kırılabilir.
 
Kızın konuşma tarzı öyledir, samimi konuşan veya güzel sohbet eden herkes birbirinden hoşlanmıyor, bir şey hissetmiyor. Önerim istemiyorsa zorlama, kız ve yakınları için kötü bir şey bu zorlama olayı. Empati kur.
 
Herkese teşekkürler, bende çoğunluğun düşündüğü gibi düşündüm sadece paylaşmak istedim. Fazla umut yoktu zaten istemiyor belliydi bende yazmadım kaç gündür konuşmuyoruz da boşverdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı