Kız benden hoşlanıyor olabilir mi?

Kardeşim feritin yayınına gidiyorsun 3 lira donate atıyorsun. Diyorsunki abi ******,****** seni seviyor diye yazıyorsun olay tamam.

Dur bir kıza Twitch izliyon mu deyim. İzliyorsa bir wtcnın yayına gel derim orada daha güzelce tekrardan anlatırız.
Arkadaşlar bu süreçte yanımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Az önce kızla yüzyüze görüştük. Kız artık beni o kadar yakın görmeye başladı ki koluma bile giriyor. Şimdi de eve geldim ( kızın arkadaşları da vardı çıkma teklifi edemedim ) hemen çıkma teklifi ettim. Kız işim ver görüşürüz dedi çıktı. Büyük ihtimal gene redd yicez ama ben oldukça mutluyum çünkü hisslerimi kıza açıkladım. Siz siz olun karşınızdaki barbara palvin dahi olsa utanmayın kıza açılın ve şuna inanın redd yemek dünyanın sonu değil birkaç saat içinde unutuyorsunuz. Tekrardan hepinize teşekkür ederim.
.

Gelişme olursa yazın hocam canım sıkılıyor merak ediyorum

Kız seninle konuşurken ya da yazışırken pek fazla kanka gibi sözcükler kullanıyor mu?

Gelişme olursa yazın hocam canım sıkılıyor merak ediyorum

Abi olaylar vahim kızla konuştuk ama friendzone de kaldım. Kız kanka kalalım diye tutturdu, ve bu friendzoneden çıkış yoktur. Çırpındıkça batarsın. Bende Allah'ın hakkı 3 tür diyerek şansımı son defa deneyeyim dedim. Baktım kız halaa saçmalama diyor bende saldım, ama en sonda çok kötü bir olay yaşadım. Kıza bu mesajlar aramızda kalsın bunları namusun gibi koru dedim. O da bu çok berbat bir örnekti bir daha olmasın mümkünse dedi. Bende niye her önüne gelene veriyor musun deyince ortalık kızıştı. Artık o kızın yüzünü şeytan görsün.

Hocam dediğiniz cümle çok ayıp. Keşke bu lafı demeseydiniz. Bence kızdan en azından o dediğiniz cümle için özür dileyin ve hayatında başarılar dileyin ve daha da mesaj atmayın. Zorla güzellik olmaz. Ne olursa olsun bu cümleyi dememeliydiniz, onun size olan güvenini de kırdınız.

Yaşınız 20 görünüyor ama yazdıklarınızdan benim yaşlarımda olduğunuzu anlıyorum 13 gibi çünkü bende çoğu aynı şeyi yaşamış olabilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaşınız 20 görünüyor ama yazdıklarınızdan benim yaşlarımda olduğunuzu anlıyorum 13 gibi çünkü bende çoğu aynı şeyi yaşamış olabilirim.

Abilerim, kardeşlerim ben 15 yaşındayım ve bu sıkıntıları çekiyorum.(Çocukluk aşkı yani anlarsınız ya ) ben bu yaşımda bu nazlı kızları çekiyorsam. Sizin 20-25-30 hatta daha yüksek yaşlarda olduğunuzu varsayarsak işiniz oldukça zor Allah kolaylık versin.
Farkındayım abi. Sonradan çok pişman oldum.Özür de diledim ama o anki öfkeyle kabul etmedi. En iyisi onun yarın güzelce gönlünü almak.Rica etsem bana güzel bir taktik verir misin ?

Dediğin cümle gerçekten çok ayıp. Yarın bence de gidip konuşabilirsin. Hatta küçük bir hediye de alabilirsin. Düzgün bir dille geri çevirmiş sonuçta, ne bir dalga ne bir aşağılama var. Önüne daha onlarcası çıkar birine takılı kalma. Bol şans şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…