Kız benden hoşlanıyor olabilir mi?

• Konuyu başlatan QUUENYZ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 121
  • Görüntüleme 22.549
Arkadaşlar bu yaz bir parkta basketbol oynuyordum. Kendi sınıfımdan bir kız arkadaşım geldi ve yanında da daha önce hiç görmediğim dünyalar güzeli bir kız vardı. İlk başta bu kızı pek kafaya takmadım ve aynı parkta her gün basketbol oynamaya devam ettim. O kız ve sınıf arkadaşım da her gün benim yanıma basketbol oynamaya geldiler. Kızla tanıştım numarasını aldım ve bu kızı sevmeye başladım, ama işin kötü tarafı artık kızla kankayım. Hatta o bahsettiğim sınıf arkadaşım, ben ve o kızla bir WhatsApp grubu bile kurduk. Aslında ben o kızın beni sevip sevmediğinden şüpheleniyorum. Yüzyüze konuşurken mümkün olduğunca yanıma oturmaya çalışıyor. Sık sık gözlerime bakıyor ve komik olmayan esprilerime bile gülüyor. Sanki bir kanka değil de sevgilimmiş gibi davranıyor, ama WhatsApp'da vb. bana hiç mesaj atmıyor hep benim yazmamı bekliyor. Beni gerçekten seviyor ama aşk olarak mı yoksa tamamen kanka olarak mı? Sizce?

Biladerim bence o kız seni seviyor. Hayırlısı, açılırsan kaybedeceğin bir şey yok ama kazanabileceğin şey var.

Kıza bu mesajlar aramızda kalsın bunları namusun gibi koru dedim. O da bu çok berbat bir örnekti bir daha olmasın mümkünse dedi. Bende niye her önüne gelene veriyor musun deyince ortalık kızıştı. Artık o kızın yüzünü şeytan görsün.
"Namusun gibi koru" nedir hahahahahah koğuş ağası mısın kardeşim?

Biladerim bence o kız seni seviyor. Hayırlısı, açılırsan kaybedeceğin bir şey yok ama kazanabileceğin şey var.

Reis olaylar gelişti kızdan redd yedim. Technopatçı ağabeylerim sayesinde gene gaza geldim tekrardan denedim gene redd yedim.😂
"Na musun gibi koru" nedir hahahahahah koğuş ağası mısın kardeşim?

Vallahi abi o an nasıl ağızımdan çıktı bende bilmiyorum. Ahh şu Türk dizileri. Bilinçaltıma öyle bir yerleşmişler ki.

Reis olaylar gelişti kızdan redd yedim. Technopatçı ağaim sayesinde gene gaza geldim tekrardan denedim gene redd yedim.😂

Vallahi abi o an nasıl ağızımdan çıktı bende bilmiyorum. Ahh şu Türk dizileri. Bilinçaltıma öyle bir yerleşmişler ki.

Üzülme be kanka sana kız mı yok? Diyip geçiştirmeyin. Kızdan Red yediysen bekle, belki zaman geçtikçe sana düşer, ya da düşmese bile arkadaş olarak kalmayı teklif et. Sonuçta, utanç verici bir şey yapmadın. Şakayı kenara bırakırsam. Kıza arkadaş olarak kalacak mıyız? Diye bir soru sor. Eğer cevap hayır ise zorlama ama evet ise teşekkür et ve iyi geceler deyip konuyu kapat.

Abi siz ne yazmayın dediyseniz bende tam onları yazmışım ya. Vallahi kaçan kovalanır yazdım kıza.

Yok be kardeşim ben sana dedim onu kaçan kovalanır diye yazmasaydın iyiydi ama sıkıntı yapma oluruna bırak olursa zaten olur olmazsa kafana takmamak için hiç yoktan şunu yaşamadım demezsin.

Kıza neden "kaçan kovalanır." Yazdın?

Çünkü kız beni seviyor. Bunu kendisi de söylüyor. Eğer bana adam gibi seni sevmiyorum işine bak dese, sıkıntı olmayacak. Şu an yapmam gereken tek şey kızın gönlünü alıp dost olarak kalmak. Eğer ileride daha çok yakınlaşmaya başlarsa bakarız sevgili işine.

Farkındayım abi. Sonradan çok pişman oldum.Özür de diledim ama o anki öfkeyle kabul etmedi. En iyisi onun yarın güzelce gönlünü almak.Rica etsem bana güzel bir taktik verir misin ?

Güzel bir kolye ya da bileklik alabilirsin. Yüz yüze özür dile ve bir daha olmayacağını söyle. Affedebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı