Hocam konu hortlatmak gibi olmasın ama son durum nedir merak ettim valla
açıkçası bu konularda kendi aklınız ve kalbiniz ne diyorsa onu yapmanız en önemli etken bence,ama sana tavsiyeler vericek olursam öncelikle konuşma tarzını en azından WP üzerinden konuşurken değiştir bence,friendzone illetinden kurtulmanın yollarından biri bu bence,kız belli ki yaş etkeni yüzünden bu ilişkiye sıcak bakmıyor ki bu yaşlarda gayet normal.İlk önce kızla aranı düzeltip olabildiğince konuşma tarzını olgunluğa ulaştır,olgunluktan kastımı tam olarak açıklayamam ancak bunun tanımını kendiniz bulmanız daha doğru olur.Eğer gerçekten karşılıklıysa bu duygular zaten bir şekilde su yolunu bulur.Bu işler benim gözümde bataklık gibi,ne kadar çok ilerlemeye çalışırsan o kadar batarsın.Gençliğim vermiş olduğu sabırsızlık çok kötü bir etken ve bu akıntıya kapılmayın.Bu ilişkiye biraz zaman verin ve iyileşmesini bekleyin.Kaçan kovalanır ama kovalanan da kaçar.Garip bir cümle oldu ama anladığınızı düşünüyorum
.İlişkiye yeterince zaman verdiğinizi düşünüyorsanız ufak sürprizler yaparak arayı kaynaştırın,ve bunu mümkünse iki tarafında daha olgunlaştığı ve büyüdüğü dönemde yapın.Gerçekten seviyorsanız ve o da seviyorsa bu kızı asla kaçırmayın.Böyle ilişkiler zor bulunur,iyi günler efendim
.