Fark ettiyseniz burası sadece bir teknoloji forumu değil. Burasının adı "Sosyal".
Saygı ve kurallar içerisinde çoğu içeriği kabul ediyor burası. Sizin bildiğiniz normal teknoloji forumlarından değil.
Ek olarak lütfen artık konu dışı bölümüne KızlarSoruyor vb. şeyler atmayın. Komik değil.
Arkadaşlar bu yaz bir parkta basketbol oynuyordum. Kendi sınıfımdan bir kız arkadaşım geldi ve yanında da daha önce hiç görmediğim dünyalar güzeli bir kız vardı. İlk başta bu kızı pek kafaya takmadım ve aynı parkta her gün basketbol oynamaya devam ettim. O kız ve sınıf arkadaşım da her gün benim yanıma basketbol oynamaya geldiler. Kızla tanıştım numarasını aldım ve bu kızı sevmeye başladım, ama işin kötü tarafı artık kızla kankayım. Hatta o bahsettiğim sınıf arkadaşım, ben ve o kızla bir WhatsApp grubu bile kurduk. Aslında ben o kızın beni sevip sevmediğinden şüpheleniyorum. Yüzyüze konuşurken mümkün olduğunca yanıma oturmaya çalışıyor. Sık sık gözlerime bakıyor ve komik olmayan esprilerime bile gülüyor. Sanki bir kanka değil de sevgilimmiş gibi davranıyor, ama WhatsApp'da vb. bana hiç mesaj atmıyor hep benim yazmamı bekliyor. Beni gerçekten seviyor ama aşk olarak mı yoksa tamamen kanka olarak mı? Sizce?
Hocam ciddi misiniz? ''Konu Dışı'' bölümündeyiz bilmem fark ettiniz mi?Teknoloji forumlarında bu konular sıktı artık.
Çok ciddi bir forum arıyorsanız orası burası değil.Teknoloji forumlarında bu konular sıktı artık.
Naber.Arkadaşlar bu yaz bir parkta basketbol oynuyordum. Kendi sınıfımdan bir kız arkadaşım geldi ve yanında da daha önce hiç görmediğim dünyalar güzeli bir kız vardı. İlk başta bu kızı pek kafaya takmadım ve aynı parkta her gün basketbol oynamaya devam ettim. O kız ve sınıf arkadaşım da her gün benim yanıma basketbol oynamaya geldiler. Kızla tanıştım numarasını aldım ve bu kızı sevmeye başladım, ama işin kötü tarafı artık kızla kankayım. Hatta o bahsettiğim sınıf arkadaşım, ben ve o kızla bir WhatsApp grubu bile kurduk. Aslında ben o kızın beni sevip sevmediğinden şüpheleniyorum. Yüzyüze konuşurken mümkün olduğunca yanıma oturmaya çalışıyor. Sık sık gözlerime bakıyor ve komik olmayan esprilerime bile gülüyor. Sanki bir kanka değil de sevgilimmiş gibi davranıyor, ama WhatsApp'da vb. bana hiç mesaj atmıyor hep benim yazmamı bekliyor. Beni gerçekten seviyor ama aşk olarak mı yoksa tamamen kanka olarak mı? Sizce?
Arkadaşlar bu yaz bir parkta basketbol oynuyordum. Kendi sınıfımdan bir kız arkadaşım geldi ve yanında da daha önce hiç görmediğim dünyalar güzeli bir kız vardı. İlk başta bu kızı pek kafaya takmadım ve aynı parkta her gün basketbol oynamaya devam ettim. O kız ve sınıf arkadaşım da her gün benim yanıma basketbol oynamaya geldiler. Kızla tanıştım numarasını aldım ve bu kızı sevmeye başladım, ama işin kötü tarafı artık kızla kankayım. Hatta o bahsettiğim sınıf arkadaşım, ben ve o kızla bir WhatsApp grubu bile kurduk. Aslında ben o kızın beni sevip sevmediğinden şüpheleniyorum. Yüzyüze konuşurken mümkün olduğunca yanıma oturmaya çalışıyor. Sık sık gözlerime bakıyor ve komik olmayan esprilerime bile gülüyor. Sanki bir kanka değil de sevgilimmiş gibi davranıyor, ama WhatsApp'da vb. bana hiç mesaj atmıyor hep benim yazmamı bekliyor. Beni gerçekten seviyor ama aşk olarak mı yoksa tamamen kanka olarak mı? Sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.