Kız benden hoşlanıyor olabilir mi?

• Konuyu başlatan QUUENYZ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 121
  • Görüntüleme 22.590
Fark ettiyseniz burası sadece bir teknoloji forumu değil. Burasının adı "Sosyal".
Saygı ve kurallar içerisinde çoğu içeriği kabul ediyor burası. Sizin bildiğiniz normal teknoloji forumlarından değil.
Ek olarak lütfen artık konu dışı bölümüne KızlarSoruyor vb. şeyler atmayın. Komik değil.

Arkadaşlar bu yaz bir parkta basketbol oynuyordum. Kendi sınıfımdan bir kız arkadaşım geldi ve yanında da daha önce hiç görmediğim dünyalar güzeli bir kız vardı. İlk başta bu kızı pek kafaya takmadım ve aynı parkta her gün basketbol oynamaya devam ettim. O kız ve sınıf arkadaşım da her gün benim yanıma basketbol oynamaya geldiler. Kızla tanıştım numarasını aldım ve bu kızı sevmeye başladım, ama işin kötü tarafı artık kızla kankayım. Hatta o bahsettiğim sınıf arkadaşım, ben ve o kızla bir WhatsApp grubu bile kurduk. Aslında ben o kızın beni sevip sevmediğinden şüpheleniyorum. Yüzyüze konuşurken mümkün olduğunca yanıma oturmaya çalışıyor. Sık sık gözlerime bakıyor ve komik olmayan esprilerime bile gülüyor. Sanki bir kanka değil de sevgilimmiş gibi davranıyor, ama WhatsApp'da vb. bana hiç mesaj atmıyor hep benim yazmamı bekliyor. Beni gerçekten seviyor ama aşk olarak mı yoksa tamamen kanka olarak mı? Sizce?

Git konuş kızla, bence senin mesaj atmanı bekliyor. Eğer yanlış anladıysan da arkadaşlığını bitirebilirsin kızla. Bence kabul edilebilir bir risk.(Öyle bir ihtimal yok, senden hoşlanıyor!)

Kapat Technopat'ı yaz kıza hadi koçum.

Teknoloji forumlarında bu konular sıktı artık.
Çok ciddi bir forum arıyorsanız orası burası değil.
Arkadaşlar bu yaz bir parkta basketbol oynuyordum. Kendi sınıfımdan bir kız arkadaşım geldi ve yanında da daha önce hiç görmediğim dünyalar güzeli bir kız vardı. İlk başta bu kızı pek kafaya takmadım ve aynı parkta her gün basketbol oynamaya devam ettim. O kız ve sınıf arkadaşım da her gün benim yanıma basketbol oynamaya geldiler. Kızla tanıştım numarasını aldım ve bu kızı sevmeye başladım, ama işin kötü tarafı artık kızla kankayım. Hatta o bahsettiğim sınıf arkadaşım, ben ve o kızla bir WhatsApp grubu bile kurduk. Aslında ben o kızın beni sevip sevmediğinden şüpheleniyorum. Yüzyüze konuşurken mümkün olduğunca yanıma oturmaya çalışıyor. Sık sık gözlerime bakıyor ve komik olmayan esprilerime bile gülüyor. Sanki bir kanka değil de sevgilimmiş gibi davranıyor, ama WhatsApp'da vb. bana hiç mesaj atmıyor hep benim yazmamı bekliyor. Beni gerçekten seviyor ama aşk olarak mı yoksa tamamen kanka olarak mı? Sizce?
Naber.
Nasılsın.
Bugün ne yaptın?
Gibi cümlelerle sohbete başla.
Aslında ben sana bir şey söyleyecektim de heyecanı ver. Hafiften hoşlandığını söyle.
Seni seviyorsa zaten okey olur. Sevmiyorsa başka kapıya.

Hoşlanıyor veya hoşlanmıyor ama lütfen komik olmuyacağını bildiğiniz esprileri yapmayın artık. Ortalamayı düşüyorsunuz.

Hocam şansını dene bende olmadı benim hikayem kız tenefüslerde yanıma geliyor derslerde bakışıp gülüyorduk en sonunda kızın önüne çıktım söyledim beni sevmiyormuş sonra daha da uzun hikaye o kız yüzünden okuldan atıldım (hızlı kayıt yaptırdığım için okul değiştirdi gözüküyor) her neyse şansını dene olmazsa tecrübe olur.
Edit(kızın adı özgeyse Allah kolaylık versin özgeler kötüdür benimki özgeydi jaggedinki özgeydi neyse ismi özge olsa da vazgeçme)

Şansını dene hocam. Şahsen benim kankam hiç sık sık gözlerime bakıp komik olmayan esprilerime gülmüyor.:)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı