Kız benden hoşlanıyor olabilir mi?

• Konuyu başlatan QUUENYZ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 121
  • Görüntüleme 22.576
Ek olarak lütfen artık konu dışı bölümüne KızlarSoruyor vb. şeyler atmayın. Komik değil.
O zaman bu tarz konular da açılmasın, hoş değil. Bu tarz konular açmakta ne kadar özgürsek bu tür link bırakmakta da özgürüz. Sosyal kurallarına aykırı bir davranışta bulunursak moderasyon zaten uyarımızı yapar.

Neyi paylaşıp neyi paylaşmayacağımıza sizin mizah anlayışınıza göre karar vermiyoruz.

O zaman bu tarz konular da açılmasın, hoş değil. Bu tarz konular açmakta ne kadar özgürsek bu tür link bırakmakta da özgürüz. Sosyal kurallarına aykırı bir davranışta bulunursak moderasyon zaten uyarımızı yapar.

Neyi paylaşıp neyi paylaşmayacağımıza sizin mizah anlayışınıza göre karar vermiyoruz.
O zaman ''Konu Dışı'' bölümü neden var acaba?

Bu tarz konuların açılmasında ne sıkıntı var? konu dışına yazıyorlar ve moderatörler onaylıyor, onların bu konuya dalga geçme tavrında, "mizahsal" link eklemesi vb. dalga geçmesi hoş değil

Benim tavsiyem sakin ola senden hoşlanıyorum gibi bir laf ile karşısına gitme, belki hoşlanıyor, belki hoşlanmıyor, karşında ki insanın %100 kafasından geçen düşünceleri bilemezsin. Senden hoşlanıyor olsa bile sen "senden hoşlanıyorum" gibi bir cümle kurdugunda senden hoşlansa bile farklı bir davranış sergileye bilir. Ben bunu kendimde ve başka insanların arasında ki ilişkilerde çok net gözlemledim. Bence en dogru davranış daha yalnız ikinizin oldugu ortamlarda beraber vakit geçirmek, mesaj atmalısın çok üstüne düşmeyecek şekilde fakat bir süre sonra aranızdaki mesajlaşma onun açısından alışkanlık haline dönüştügünde sen mesaj atmayı bırakıp, onun atması için sabrede bilirsin çünkü artık sana alışıcak ve vazgeçilmezi olucaksın, neden mesaj atmadıgını sordu diyelim, meşgul oldugunu söylersin ve yine ilgi gösterirsin. Bu mesajlaşma olayındaki dengeyi iyi ayarla ne sen çok fedakarlık yap ne de onun yıpranmasına izin ver. Bu bahsettiklerimi uygularken ki süreç ikiniz içinde güzel ve keyifli giderse ona olan ilginin artıgını hissettir, biraz dolaştıktan sonra yürürken evine bırak, sevdigi çikolatayı al vs. Bir şekilde hoşlandıgını kesin olarak hissettir. Bunları buluşmalarınızda uygulaya bilirsin ama sakin ola sakın sevdigini hemen söyleme bu çok tehlikeli bir davranış, insandan insana bu cevaba gelicek tepkiler çok degişebiliyor. Artık iyice sevgili gibi oldugunuzu hissetmeye başladıgın zaman bu soguk hava günlerinde birden elini tutabilirsin, ısıtmak istiyorum diye 😄 (ben bir kere böyle yapmıştım işe yaradı). Elini tutmana izin verir ve gülümsedigini görürsen zaten saatten sonra istedigin duygulardan bahsedebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı