Kız benden hoşlanıyor olabilir mi?

• Konuyu başlatan QUUENYZ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 121
  • Görüntüleme 22.563
Nasıl söylememiz gerekiyor reis fikir verebilir misin?
Hocam bu sadece bir kızla konuşurken değil tüm hayatınızda geçerli. Bir konuya pat diye girmek yerine, havadan sudan konuşup ya da muhabbeti istediğiniz konuya getirip anlatmak istediğinizi tane tane anlatın.

Hem karşınızdaki pat diye şok olup karar vermek zorunda kalmaz, hem de karşınızdakinin görüşünü yavaş yavaş anlarsınız. Zaten böyle bir anda söylemek daha iyi olsaydı flört diye bir şey olmazdı.

Beyler kıza yazdım o da cevap verdi. O da beni seviyormuş ama bana daha önceden hiç sevgili olarak bakmamışmış da miş miş...Neymiş işte ben çok yakışıklıymışım, çok karakterliymişim ama sevgililiğin sonunda ayrılınca tüm ilişkimizin bitmesinden korkuyormuş. Kızın yakasını bırakayım mı yoksa devam mı?
İyicene nazlı çıkmış kız desene :)

Abi beni çok fena gaza getirdin. Çıkma teklifi etmeye karar verdim, ama şimdi de bana güzel bir çıkma teklif etmek için metin gerekiyor ne yazayım?

Akşam 8 gibi halısahaya gelde sol kanat ol yaz (!)

Şaka yaptım biraz rahatla diye bence komikti...Neyse bence WhatsApp'tan yazma, bir yere çağır ama tek gel de orada yüz yüze söyle. Bir de sana şöyle bir tüyor vereyim, kızlar genelde akşam saatlerinde mantık duygusu daha ağır basar o yüzden akşam vaktinde konuşursan şansını arttırmış olursun.

Akşam 8 gibi halısahaya gelde sol kanat ol yaz (!)

Şaka yaptım biraz rahatla diye bence komikti...Neyse bence WhatsApp'tan yazma, bir yere çağır ama tek gel de orada yüz yüze söyle. Bir de sana şöyle bir tüyor vereyim, kızlar genelde akşam saatlerinde mantık duygusu daha ağır basar o yüzden akşam vaktinde konuşursan şansını arttırmış olursun.

Şu yasaklar falan bir bitsin, kızı yanıma çekip şöyle adam gibi konuşucam. WhatsApp'dan teklif edince hiç ciddiye almıyor Türkiye kızları.

Şu yasaklar falan bir bitsin, kızı yanıma çekip şöyle adam gibi konuşucam. WhatsApp'dan teklif edince hiç ciddiye almıyor Türkiye kızları.

Ben zamanında WhatsApp'dan çıkma teklifi ettiğimde seni arkadaş olarak görüyorum demişti. Eğer yüz yüze deseydim, gözlerinin içine bakıp elini tutarak deseydin belki de reddetme olasılığı düşük olacaktı. O zaman 9. sınıftaydım tabii çocuktum nereden bilecektim aradan geçmiş 5-6 sene...O yüzden tavsiyem yüz yüze konuşman.

Arkadaşlar bu yaz bir parkta basketbol oynuyordum. Kendi sınıfımdan bir kız arkadaşım geldi ve yanında da daha önce hiç görmediğim dünyalar güzeli bir kız vardı. İlk başta bu kızı pek kafaya takmadım ve aynı parkta her gün basketbol oynamaya devam ettim. O kız ve sınıf arkadaşım da her gün benim yanıma basketbol oynamaya geldiler. Kızla tanıştım numarasını aldım ve bu kızı sevmeye başladım, ama işin kötü tarafı artık kızla kankayım. Hatta o bahsettiğim sınıf arkadaşım, ben ve o kızla bir WhatsApp grubu bile kurduk. Aslında ben o kızın beni sevip sevmediğinden şüpheleniyorum. Yüzyüze konuşurken mümkün olduğunca yanıma oturmaya çalışıyor. Sık sık gözlerime bakıyor ve komik olmayan esprilerime bile gülüyor. Sanki bir kanka değil de sevgilimmiş gibi davranıyor, ama WhatsApp'da vb. bana hiç mesaj atmıyor hep benim yazmamı bekliyor. Beni gerçekten seviyor ama aşk olarak mı yoksa tamamen kanka olarak mı? Sizce?

Aşk işine çok bulaşmanı tavsiye etmem ama git konuş kızla bence. Bizlerin tavsiyesi kesin bir sonuç değil.

Kız güven problemi yaşıyor. İlişkinin bitmesinden korkuyor demişsin, demek ki daha önceden birisini çok sevmiş ve ilişkisi bittiği için üzülmüş, ve muhtemelen aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor. Dostum eğer kızla ciddi ilişki düşünüyorsan bu noktada kendini kanıtlaman gerekiyor. Onu bırakmayacağını kanıtlaman gerek. Yani sana güvenmesini sağlamalısın. Aranızda zaten bir elektriklenme oluşmuş, o yüzden kıza karşı kartlarını daha açık oyna. Daha çok iletişime geç. Daha çok konuşmaya çalış. Bu ilişki konusu bir müddet açma. Sürekli baskılarsan daha kötü olabilir. Eğer gerçekten seviyorsan ve ciddi düşünüyorsan bu dediklerimi yap, kızı boş yere tekrar üzme. Yolun açık olsun, Yoldaş.

Reis keşke mesajları okusaydın. Kıza teklif ettim üstüne redd bile yedim.:D.
Ben demiştim demek istemiyorum ama benim dedigim gibi bir yol izleseydin senin açın dan daha iyi sonuçları olabilirdi fakat bence kız senden hoşlanıyor, iletişiminiz devam ediyorsa ve aranız eskisi gibiyse arkadaşlıgınızı devam ettir. Bir süre sonra ona karşı eylemlerin ile sevdigi göster, koruycu olmaya, keyifli vakit geçirmeye, düşünceli olmaya dikkat et. Sen bu davranışları sergilerken aynı karşılıgı sende görmüyorsan eger bırak gitsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı