Kız benden hoşlanıyor olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Maalesef.

Dostum, kızın benden hoşlandığına eminim. Dışarıda yaptığı hareketlerden ciddi anlamda belli oluyor. Hatta sabah öpücüklü emoji bile yolladı. bir insan arkadaşına neden kalpli öpücük yollayan emoji atsın ki? Ve işin komik tarafı bu kız bana sohbet etmek için asla ama asla mesaj atmaz, ancak sohbeti ben başlatırsam şakır şakır konuşuyor.

Kız senden hoşlanıyor. Yok sevgili olursak ilişkimiz biter diyorsa da 2 seçeneğin var: “Her şeyin sonunu kötü düşünen twitter kızları gibi misin?” dersin. Ya da f*ckbuddy yap ki tavsiyem budur. Bu arada öpücüklü emoji aşk göstergesi olmaz öyle olursa bana rahat 20-30 kişi aşık.

Kız madem hoşlanıyor al gönlünü. Bir şey yap et rahatlat onu. Birlikte olursanız bir şeyin olmayacağını, mutlu olacağınıza inandır çünkü gerçekten bunu başaracağınıza inanıyorum. Artık iş sana düşüyor dostum. Hayatının farklı bir renge ihtiyacı var.

Beyler son durum bu seri taktik. Neymiş teklif güzelmiş, ben güzelmişim, her şey güzelmiş ama başından beri hiç aşk anlamında bakmamışmışız olaya. bir bilse benim 1 senedir onu sevdiğimi.

Arkadaşlar burası konu dışı, böyle konular olabilir. Düzgünce cevap verin ve ya konuyu terk edin.

Hocam size gelecek olursak, yanınıza oturuyor olması arkadaşı olduğunuzdan dolayı olabilir, hemen ümit beslememek lazım. Sonra kırılan siz olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…