Kız benden hoşlanıyor olabilir mi?

• Konuyu başlatan QUUENYZ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 121
  • Görüntüleme 22.590
Teknoloji forumlarında bu konular sıktı artık.
Fark ettiyseniz burası sadece bir teknoloji forumu değil. Burasının adı "Sosyal".
Saygı ve kurallar içerisinde çoğu içeriği kabul ediyor burası. Sizin bildiğiniz normal teknoloji forumlarından değil.
Ek olarak lütfen artık konu dışı bölümüne KızlarSoruyor vb. şeyler atmayın. Komik değil.

tumblr_m71yijfCcu1rojpypo2_250.gif

Emin ol bende yüzyüze konuşmak istiyorum ama bu sevdiğim kız ve sınıf arkadaşım aynı sitede, aynı blokta ve yanyanalar. Yani hep birlikte geziyorlar birini gezmek için çağırıyorum. İkisi de geliyor.
Ulan yapışık ikiz desene :D Hmm gerçekten kıl birisi olsa gerek hep yanında gelen kişi.

Bence o yanında gelen kişiyle konuş gelme falan diye.

Kız utanmasa sana teklif edecek ve sen hala bekliyorsun be odun, kız açık açık diyor işte bana teklif et diye. Kaptırma kızı kimseye, elini çabuk tut.

Abi beni çok fena gaza getirdin. Çıkma teklifi etmeye karar verdim, ama şimdi de bana güzel bir çıkma teklif etmek için metin gerekiyor ne yazayım?

Abi beni çok fena gaza getirdin. Çıkma teklifi etmeye karar verdim, ama şimdi de bana güzel bir çıkma teklif etmek için metin gerekiyor ne yazayım?
Kendi kalbinizden geçenleri yazmanız gerekiyor. Başkasının metinini sevdiğiniz kişiye vermek bana saçma gelirdi.

Metin yazmaya gerek yok bence direk söyle ondan hoşlandığını, ama konu buraya kadar gelmişken @Jira'nın yorumunuda görmemiz lazım. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı