T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 15 Eylül 2022 #21 somun ekmek dedi: Kötü düşünmem ama halk arasında telefonu öyle tutmasın bence başı belaya girebilir. Genişletmek için tıkla... Uyarsaydın o zaman ?
somun ekmek dedi: Kötü düşünmem ama halk arasında telefonu öyle tutmasın bence başı belaya girebilir. Genişletmek için tıkla... Uyarsaydın o zaman ?
somun ekmek Centipat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #22 tii dedi: Uyarsaydın o zaman ? Genişletmek için tıkla... Servisin içindeydi reis biraz dikkatli oku serviscinin önünü kesip dur bir kız telefonu yanlış tutuyor bir uyarıyım mı deyim
tii dedi: Uyarsaydın o zaman ? Genişletmek için tıkla... Servisin içindeydi reis biraz dikkatli oku serviscinin önünü kesip dur bir kız telefonu yanlış tutuyor bir uyarıyım mı deyim
P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 15 Eylül 2022 #23 Olabilir. Insallah guzel cikmisindir...
somun ekmek Centipat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #24 Aynı ben bu
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 15 Eylül 2022 #25 somun ekmek dedi: Servisin içindeydi reis biraz dikkatli oku serviscinin önünü kesip dur bir kız telefonu yanlış tutuyor bir uyarıyım mı deyim Genişletmek için tıkla... Abi dur içerideki telefonu yanlış tutuyor uyarmam lazım demek zor mu . Şaka maka umarım sevdiğin biriyse tekrar umarım seni çekiyordur .
somun ekmek dedi: Servisin içindeydi reis biraz dikkatli oku serviscinin önünü kesip dur bir kız telefonu yanlış tutuyor bir uyarıyım mı deyim Genişletmek için tıkla... Abi dur içerideki telefonu yanlış tutuyor uyarmam lazım demek zor mu . Şaka maka umarım sevdiğin biriyse tekrar umarım seni çekiyordur .
somun ekmek Centipat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #26 tii dedi: Abi dur içerideki telefonu yanlış tutuyor uyarmam lazım demek zor mu . Şaka maka umarım sevdiğin biriyse tekrar umarım seni çekiyordur . Genişletmek için tıkla... Yok reis tanımıyorum bile ilk defa bugün gördüm çok çirkin bir kız hiç tipim değil.
tii dedi: Abi dur içerideki telefonu yanlış tutuyor uyarmam lazım demek zor mu . Şaka maka umarım sevdiğin biriyse tekrar umarım seni çekiyordur . Genişletmek için tıkla... Yok reis tanımıyorum bile ilk defa bugün gördüm çok çirkin bir kız hiç tipim değil.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 15 Eylül 2022 #27 GMC Denali dedi: Buna sevinmen gerekmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Kızların fotosunun erkekler tarafından çekilmesiyle farkı yok hocam?
GMC Denali dedi: Buna sevinmen gerekmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Kızların fotosunun erkekler tarafından çekilmesiyle farkı yok hocam?
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 15 Eylül 2022 #28 Çeksin bro ne yapacak ya. Yani şimdi aklıma bir şey geliyor ama... Burada söyleyemem. Sen bir kızın fotoğrafını çeksen ne yaparsın?
Çeksin bro ne yapacak ya. Yani şimdi aklıma bir şey geliyor ama... Burada söyleyemem. Sen bir kızın fotoğrafını çeksen ne yaparsın?
John CONNOR1984 Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 577 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #29 Çok tehlikeli bir durum.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #30 John CONNOR1984 dedi: Çok tehlikeli bir durum. Genişletmek için tıkla... Suikaste de uğrayabilir yani, değil mi?
John CONNOR1984 dedi: Çok tehlikeli bir durum. Genişletmek için tıkla... Suikaste de uğrayabilir yani, değil mi?