Kız beni seviyor mu?

Makaleler
19
Selam. Bugün sınıftan bir kız yaz tatili ödevi neydi diye sordu. Söyleyince teşekkür ederim deyip gülücük attı. Kalbim duruyordu...
Ertesi gün ise Instagram;'dan kardeşimi takip etmeye başlamış bence bana uğraşmak için. Hatta kardeşime ne haber yakışıklı falan demiş kesin benim hakkımda bilgi falan alacak.
WhatsApp profil fooğrafını kaldırmış bir de kesin başka erkekler bakmasın diyedir 💘
Bence sırılsıklam aşık bana ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Bugün sınıftan bir kız yaz tatili ödevi neydi diye sordu. Söyleyince teşekkür ederim deyip gülücük attı. Kalbim duruyordu...
Ertesi gün ise Instagram;'dan kardeşimi takip etmeye başlamış bence bana uğraşmak için. Hatta kardeşime ne haber yakışıklı falan demiş kesin benim hakkımda bilgi falan alacak.
WhatsApp profil fooğrafını kaldırmış bir de kesin başka erkekler bakmasın diyedir 💘

Bence siz sırılsıklam aşık gibi gözüküyorsunuz. :) ama dediğinizde olabilir. Dolaylı yoldan size yürümeye çalışıyor olabilir.

Hocam bu kadar olay ile aşık olup olmadığı hakkında kesin söylemde bulunamayız bence. Konu mizah kısmındaymış sonradan gördüm 😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı