Kız da beni seviyor mudur?

Kanka bazen ağzından kaçıyor ama sürekli demiyor.



Samimiyetten dolayı ufak küfürler, şakasına omuz atsa aynı güçle karşılık vermek, yanında biraz sessiz takılmam bazı davranışlarım. Omuz atma filan samimiyetten hep, ben kıza bütün gücümle vuruyor değilim yoksa.



Daha ne kadar ilgileneceğim ki? Açılmadan bir şey olacağını da sanmıyorum. Ve yorulacaksanız yazmayın.


İstiyorum ama o kademeye çıkmayı yemiyor.
Fazla samimi davranıyorsun.
 
Yazdıklarını yaşadıysan zaten açılmışsınız sadece adını koy bu iş bu kadar. Yoksa kafayı üşütürsün :)

Haklısınız ama cesaret olmadıktan sonra koymam çok zor. Hiç yemiyor ya.

Ya sev, ya terket. İkisinden birini seçmezsen tekerlek boşa pati çeker ileriye gidemez.

Terk etsem içimde birikir. Sevsem de açılması sıkıntı.

Konuşmaya cesaret edemiyorsanız yazın. Al eline bir kağıt kalem bütün duygularını dök sayfalara. Yüzüne karşı neden konuşamadığını da anlat. Sonrada ya direk siz verin yada görüp okuyabileceği bir yere bırakın. İlk adımlar her zaman zordur ama hayatın keyifli anlarıdır. Tadını çıkarın.

Ya ben yazma taraftarı değilim. Özellikle sanaldan açılamam. Ben yüz yüze, o göz teması olacak şekilde açılmak istiyorum.

Ama yazıp ne diyebileceğimi prova olarak yazabilirim. Ama tamamen aynı şeyleri demem. Devamı doğaçlama olur.
Fazla samimi davranıyorsun.

Evet, fazla samimi duruyoruz ama bazen samimiyetin üstüne çıkıyor.
Bence söyle kıza, kabul etme ihtimali var.

%90 edecek ama işte o cesareti alabilmem lazım. Daha bugün yanına gidince nabzım tekrar arttı.

Bugün hatta açılacaktım ama ortam kalabalıktı. Kumsalda topladığım deniz kabukları vardı, onları verip üstüne düşüncelerimi katacaktım. Bunu söylemem biraz geç oldu ama olsun.
 
Arkadaşlar merhaba. Forum okullar açıldığından beri kızlarla ilgili bir sürü konu açıldı. Kaosu fırsata değerlendirmek için ben de bir konu açayım dedim. Yoksa içimde kalacak ve daha kötü hissedeceğim.

Arkadaşlar ben kendi sınıfımdan bir kızla tanıştım. 3 hafta oluyor. Kızla ilk haftadan samimiyeti kurdum. 2. hafta biraz daha yakınlaştık, yağmurlu havalarda şemsiyenin altında beraber yürüyoruz. Koluma giriyor ve başını omzuma yaslıyor. Sınıfta her gün beraber oturuyoruz. Mesela arkadaşlarla bir yere buluşmaya gideceğimiz zaman tramvayda başını yine omzuma yaslıyor. Ben de onun başının üstüne yaslıyorum. Kol kola girdiğimiz oluyor, ama el ele hiç girmedik.

Geceleri beni arıyor ve konuşuyoruz. Bazen de ben arıyorum ama o daha çok arıyor. Ara sıra ufak tripleri oluyor. Mesela iki gün önce küçük bir nedenden dolayı kırıldı. Diğer güne geçince altın rengi kaplı bir çikolata aldım. Üstüne seni seviyorum yazıyordu. Onu verince affetti. Geçen gün yine ufak bir nedenden dolayı (aramızdaki bir espriden dolayı) kırıldı. Bu sefer de kendisine sarılarak özür diledim. Sonra affetti tekrardan. Bu kırılmalar öyle havadan sudan sebeplerden de değil, biraz naz yaptığını sanıyorum.

İşte aramızda böyle bir ilişki var. Ben kızı seviyorum ama onun bu davranışları beni ne kadar sevdiğini gösterir sizce?

Açılmaya yemiyor cidden. Daha dün kütüphanede açılmayı düşünüyordum ama nabzımın artmasının yanında bir yer boşalması oldu. Bir de ters teper diye korkuyorum. Kız benden 1.5 yaş büyük. Mezuna kalıp kazanmış bölümü. Başka bir sevdiği de yok.

Açılacaksam da nasıl açılmalıyım bilmiyorum. Gelecek cevaba da hazır değilim.

Arkadaş grubumdaki herkes de birbirimizi güzel bir çift olarak görüyor. Çünkü çok belli oluyoruz.

Sizce bu ilişkinin sonu nasıl olur, cesaretimi toplayıp yarın veya pazar, ya da hafta içi açılacağım. Yoksa içimde birikerek daha kötü olacak.

Dostum bu dediklerinin aynısıni yaşadığım bir kız vardı. En sonunda açıldım ve arkadaş olarak görüyorum cevabını aldım... O kadar emindimki evet diyeceğinden. O anki hayır cevabı cidden kırıyor insanı. Eğer cidden eminsen senden hoşlandığına öyle açıl derim. Veya yakın arkadaşı falan sorsun kıza hoşlandığın biri var mı falan diye.
 
yağmurlu havalarda şemsiyenin altında beraber yürüyoruz.
Keşke şemşiyesiz yürüseniz 😂
biraz naz yaptığını sanıyorum.
Naz yapmıyor hocam bunu düşünmek kendinizi kandırmak olur.
Başka bir sevdiği de yok.
Bu yalanda olabilir, kızların söyledi çoğu şeye yalan olarak bakıyorum size de öneririm.
Bir de ters teper diye korkuyorum. Kız benden 1.5 yaş büyük
Sakin olun hocam karşıdaki de sizin gibi insan ayrıca yaş önemli değil.

Bence açılmanızı bekliyor ona laf arasında "Bi ara kahve içmeye ne dersin" "Bi üst aşamaya geçmeye ne dersin" diye sorabilirsin. 😇
Az kalmış :D.
Ama bence 3.haftadan açılma,1-2 ay geçsin hele.
1-2 ay? Kızı kaparlar bile 2-3 hafta arasında adını koymamız gerekiyor.
 
O cümleleri nasıl diyeceğimi bilmiyorum. Daha söylemeye bile yemiyor :(
- (kızın ismi) sana bir konuda dürüst olmak istiyorum.
- Seni dinliyorum.
- Bir süredir sana karşı olan hislerim değişmeye başladı. Seni arkadaştan ziyade bir sevgili olarak görüyorum. Ama sakın yanlış anlama, istersen arkadaşta kalabiliriz. (son cümleyi dedikten sonra yüzünde hafif bir gülümseme). Devamı size kalmış. Bunu her söylediğim kız %70 oranında olumlu dönüş aldım. Size umarım yardımcı olabilmişimdir.
 
Aga her şey olmuş bir hareket lazım kizda onu bekliyor sanırım. Gerçi ben pek anlamıyorum ama açıl.

Ben de her şeyin hazır olduğunu düşünüyorum. Müsait bir vakitte açılmayı düşünüyorum.

3. haftadan açılma bence, üniversite evliliklerinde tanışma süreci 5 yılı bulabiliyor. Biraz daha yakınlaşabilirsiniz.

İyi de 5 yılda onu defalarca kapıp bırakırlar. Zaten şimdi bile kapılabilecek bir kız. Güzelliği çok batıyor. Açılınacaksa bence daha geç olmamalı.

Dostum bu dediklerinin aynısıni yaşadığım bir kız vardı. En sonunda açıldım ve arkadaş olarak görüyorum cevabını aldım... O kadar emindim ki evet diyeceğinden. O anki hayır cevabı cidden kırıyor insanı. Eğer cidden eminsen senden hoşlandığına öyle açıl derim. Veya yakın arkadaşı falan sorsun kıza hoşlandığın biri var mı falan diye.

Ben de bunun olmasından korkuyorum. Ama kızın hoşlandığını hissedebiliyorum. Hoşlandığı biri yok, en azından bana öyle demişti. Açılmasam da içimde kalacak.

Bence açılmanızı bekliyor ona laf arasında "Bi ara kahve içmeye ne dersin" "Bi üst aşamaya geçmeye ne dersin" diye sorabilirsin. 😇

Bunu kahve olarak değil de kütüphaneye davet ederek sordum. Pazartesi olur dedi. Önümüze bakalım artık.

- (kızın ismi) sana bir konuda dürüst olmak istiyorum.
- Seni dinliyorum.
- Bir süredir sana karşı olan hislerim değişmeye başladı. Seni arkadaştan ziyade bir sevgili olarak görüyorum. Ama sakın yanlış anlama, istersen arkadaşta kalabiliriz. (son cümleyi dedikten sonra yüzünde hafif bir gülümseme). Devamı size kalmış. Bunu her söylediğim kız %70 oranında olumlu dönüş aldım. Size umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu diyalogu çok sevdim. Açılınca böyle demeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı