Kız da beni seviyor mudur?

WhatsApp'dan: Seni seviyorum benimle çıkar mısın? Yaz.

Kabul etmez ise: Ya kusura bakma kuzenim yazmış. Yaz.

(!)
 
Ds
Ben de her şeyin hazır olduğunu düşünüyorum. Müsait bir vakitte açılmayı düşünüyorum.



İyi de 5 yılda onu defalarca kapıp bırakırlar. Zaten şimdi bile kapılabilecek bir kız. Güzelliği çok batıyor. Açılınacaksa bence daha geç olmamalı.



Ben de bunun olmasından korkuyorum. Ama kızın hoşlandığını hissedebiliyorum. Hoşlandığı biri yok, en azından bana öyle demişti. Açılmasam da içimde kalacak.



Bunu kahve olarak değil de kütüphaneye davet ederek sordum. Pazartesi olur dedi. Önümüze bakalım artık.



Bu diyalogu çok sevdim. Açılınca böyle demeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Dostum dediğim gibi kesin eminsen açıl,ama değilsen yakın çevresinden sordurabilirsin(mesela kankası varsa) veya ima yaparak sorabilirsin senden hoşlanıp hoşlanmadığını.Emin olmadan açılma bence.
 
Bence bu şekilde bir süre devam edin. İleride işin sonu belli olur. Çünkü bende böyle arkadaşlıklar gördüm. Sevgili gibi takılıyorlar ama sorsan kankam diyorlar.
 
Arkadaşlar merhaba. Forum okullar açıldığından beri kızlarla ilgili bir sürü konu açıldı. Kaosu fırsata değerlendirmek için ben de bir konu açayım dedim. Yoksa içimde kalacak ve daha kötü hissedeceğim.

Arkadaşlar ben kendi sınıfımdan bir kızla tanıştım. 3 hafta oluyor. Kızla ilk haftadan samimiyeti kurdum. 2. hafta biraz daha yakınlaştık, yağmurlu havalarda şemsiyenin altında beraber yürüyoruz. Koluma giriyor ve başını omzuma yaslıyor. Sınıfta her gün beraber oturuyoruz. Mesela arkadaşlarla bir yere buluşmaya gideceğimiz zaman tramvayda başını yine omzuma yaslıyor. Ben de onun başının üstüne yaslıyorum. Kol kola girdiğimiz oluyor, ama el ele hiç girmedik.

Geceleri beni arıyor ve konuşuyoruz. Bazen de ben arıyorum ama o daha çok arıyor. Ara sıra ufak tripleri oluyor. Mesela iki gün önce küçük bir nedenden dolayı kırıldı. Diğer güne geçince altın rengi kaplı bir çikolata aldım. Üstüne seni seviyorum yazıyordu. Onu verince affetti. Geçen gün yine ufak bir nedenden dolayı (aramızdaki bir espriden dolayı) kırıldı. Bu sefer de kendisine sarılarak özür diledim. Sonra affetti tekrardan. Bu kırılmalar öyle havadan sudan sebeplerden de değil, biraz naz yaptığını sanıyorum.

İşte aramızda böyle bir ilişki var. Ben kızı seviyorum ama onun bu davranışları beni ne kadar sevdiğini gösterir sizce?

Açılmaya yemiyor cidden. Daha dün kütüphanede açılmayı düşünüyordum ama nabzımın artmasının yanında bir yer boşalması oldu. Bir de ters teper diye korkuyorum. Kız benden 1.5 yaş büyük. Mezuna kalıp kazanmış bölümü. Başka bir sevdiği de yok.

Açılacaksam da nasıl açılmalıyım bilmiyorum. Gelecek cevaba da hazır değilim.

Arkadaş grubumdaki herkes de birbirimizi güzel bir çift olarak görüyor. Çünkü çok belli oluyoruz.

Sizce bu ilişkinin sonu nasıl olur, cesaretimi toplayıp yarın veya pazar, ya da hafta içi açılacağım. Yoksa içimde birikerek daha kötü olacak.

İşi riske atma bence kızlar ilginç canlılar 1, 2 ay da ha böyle takılın baktın araya mesafe girmedi ve da ha çok tanıdın sana kalmış ama ben senin yerinde olsam her şeye rağmen yıllarca söylemezdim çünkü kaybetme hissi çok kötü ve eskisi gibi olamayabilirsiniz tabii bence de seni arkadaştan da ha öte seviyor gibi dediğim gibi kızlar ilginç.
 
Kız seninle evlenmek istiyor 😎 Hemde h-hemen 😎 "Errrrkeğimm gelsin de beni kaçırsın" diye can atıyor 😎 Şahidiniz benim karışmam 😎 Eğer beni şahidin yapmazsan, alfa bir şekilde düğün salonunu pompalı ile basıcam 😎
 
Siz sevgili olmuşsunuz oğlum haberiniz yok sadece.

Biraz öyle ama açılmadan ciddi bir şey olmayacak.

Dostum dediğim gibi kesin eminsen açıl,ama değilsen yakın çevresinden sordurabilirsin(mesela kankası varsa) veya ima yaparak sorabilirsin senden hoşlanıp hoşlanmadığını.Emin olmadan açılma bence.

Kanka ayağı yapmıyor çok, ama gerçekten kanka ayağındaysa bayağı üzer beni bu. Biraz daha geç olursa elden de gidebilir.
Bence bu şekilde bir süre devam edin. İleride işin sonu belli olur. Çünkü bende böyle arkadaşlıklar gördüm. Sevgili gibi takılıyorlar ama sorsan kankam diyorlar.

Dediğim gibi biraz daha beklersem kapabilirler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı