Kız da beni seviyor mudur?

Kızın seni yakın arkadaş olarak görüyor olması gibi bir durum da var, aceleci olmaya gerek yok. Kız bir yere kaçmıyor zaten, sende gönlü varsa zaten kız gidip başkasıyla ilişki de durmaz. Acele etmen için bir sebep yok.
Evet hızlı olmak için bi' sebep var. Hızlı olan kazanır çünkü.
 
Anlamak istediğiniz gibi anlıyor olabilirsiniz. Siz olanları böyle yorumlamışsınız ama karşı taraf çok başka yorumluyor olabilir. Örneğin sizi kendisinden beklentisi olmayan biri olarak görüyor ve onun rahatlığıyla belli davranışları sergiliyor olabilir. Tanışmadan şuana kadar ki süreci iyi analiz ederseniz sonunda üzülmezsiniz. Sizin durumunuzda o kişiyle yaşanan her şey olumluya çekilir psikolojik olarak.
Birilerinin kızı kapma ihtimalini düşünerek acele etmeyin. Gidecek olan şimdi gitsin. Birkaç ay sizi bekleyemeyen biri ile ilişkinin başlaması, sıradan, ilk olayda sonlanacak ilişki demektir.
Birinden bir adım bekliyorsan o süreçte başka kişilere şans vermezsin, bekletirsin. Size o süreyi tanımaz ve başkasıyla görüşmeye başlarsa zaten en baştan ortada pek bir şey yokmuş demektir.
Anlatımınız o kişinin sizin için değerli biri olduğunu gösteriyor o yüzden git konuş 3 günlük dünya demiyorum. Normalde katlanması zor süreçlerdir bunlar ama bu kişi sizin için sıradan biri değil ve sonuçları sizde uzun vadeli etki bırakacak. Bu yüzden mantıklı hareket edilmeli.
 
Merak etme sonu ölüm değil, kendini topla ve yavaş yavaş samimiliği bırakıp aşık olduğunu belli et. Zaten gerisi gelir aldığın özgüven sayesinde.
 
Arkadaşlar merhaba. Forum okullar açıldığından beri kızlarla ilgili bir sürü konu açıldı. Kaosu fırsata değerlendirmek için ben de bir konu açayım dedim. Yoksa içimde kalacak ve daha kötü hissedeceğim.

Arkadaşlar ben kendi sınıfımdan bir kızla tanıştım. 3 hafta oluyor. Kızla ilk haftadan samimiyeti kurdum. 2. hafta biraz daha yakınlaştık, yağmurlu havalarda şemsiyenin altında beraber yürüyoruz. Koluma giriyor ve başını omzuma yaslıyor. Sınıfta her gün beraber oturuyoruz. Mesela arkadaşlarla bir yere buluşmaya gideceğimiz zaman tramvayda başını yine omzuma yaslıyor. Ben de onun başının üstüne yaslıyorum. Kol kola girdiğimiz oluyor, ama el ele hiç girmedik.

Geceleri beni arıyor ve konuşuyoruz. Bazen de ben arıyorum ama o daha çok arıyor. Ara sıra ufak tripleri oluyor. Mesela iki gün önce küçük bir nedenden dolayı kırıldı. Diğer güne geçince altın rengi kaplı bir çikolata aldım. Üstüne seni seviyorum yazıyordu. Onu verince affetti. Geçen gün yine ufak bir nedenden dolayı (aramızdaki bir espriden dolayı) kırıldı. Bu sefer de kendisine sarılarak özür diledim. Sonra affetti tekrardan. Bu kırılmalar öyle havadan sudan sebeplerden de değil, biraz naz yaptığını sanıyorum.

İşte aramızda böyle bir ilişki var. Ben kızı seviyorum ama onun bu davranışları beni ne kadar sevdiğini gösterir sizce?

Açılmaya yemiyor cidden. Daha dün kütüphanede açılmayı düşünüyordum ama nabzımın artmasının yanında bir yer boşalması oldu. Bir de ters teper diye korkuyorum. Kız benden 1.5 yaş büyük. Mezuna kalıp kazanmış bölümü. Başka bir sevdiği de yok.

Açılacaksam da nasıl açılmalıyım bilmiyorum. Gelecek cevaba da hazır değilim.

Arkadaş grubumdaki herkes de birbirimizi güzel bir çift olarak görüyor. Çünkü çok belli oluyoruz.

Sizce bu ilişkinin sonu nasıl olur, cesaretimi toplayıp yarın veya pazar, ya da hafta içi açılacağım. Yoksa içimde birikerek daha kötü olacak.
Seninle aynı sınıftaysa söyleme bence risk almaya değmez kabul etmezse sıkıntı olur akışına bırak sal gitsinnn.
 
Örneğin sizi kendisinden beklentisi olmayan biri olarak görüyor ve onun rahatlığıyla belli davranışları sergiliyor olabilir. Tanışmadan şuana kadar ki süreci iyi analiz ederseniz sonunda üzülmezsiniz. Sizin durumunuzda o kişiyle yaşanan her şey olumluya çekilir psikolojik olarak.

Ya benden bir beklentisi olmaması saçma olur. Gruptaki erkeklerle çok bir ilişkisi yok zaten. En çok benimle konuşuyor, benimsediğini düşünüyorum. 3 haftada da göreceğimi gördüm bence, daha ne kadar analize ihtiyaç var bilmiyorum. Geç olmadan işi bitirmeliyim.
 
Merak etme sonu ölüm değil, kendini topla ve yavaş yavaş samimiliği bırakıp aşık olduğunu belli et. Zaten gerisi gelir aldığın özgüven sayesinde.

Sonu ölüm değil ama ölene kadar içimde kalacak bu his. Red ya da evet, her türlü bir şey olacak, ya da ben fazla paranoyağım.
Seninle aynı sınıftaysa söyleme bence risk almaya değmez kabul etmezse sıkıntı olur akışına bırak sal gitsinnn.

Akışına da bırakırsam kaparlar ya.
 

Geri
Yukarı