Kız da beni seviyor mudur?

Konunun burada dillenmesi boş olan, aşk değil. Hal böyle olunca ortada bir aşk falan olduğunu düşünmüyorum. İlişkime 13 yaşında çocuk mu yön verecek? Bir insanın aklı, akıl aldığı kişiden ibarettir. Sallamasyon cevaplar klişe laf sokma çabaları ne oluyoruz? Hale bak. Kendime söz veriyorum bu ve benzeri konulardan uzak duracağım.
 
En son böyle düşünüp harekete geçtiğimde (2 hafta önceye yakın) kızın benim dışımda başkasıyla da görüştüğünü öğrenmiştim. Yine de emin oturmayın masaya. Siz de gönlü var gibi ama inanın hiç belli olmaz. Samimi bir şekilde ele alırsak "taklaya gelmeyin". :)
 
Kız arkadaş olarak gördüğünü söyledi. Sanırım ölsem daha az koyardı. Konuya yazan herkese teşekkürler, nasipte yokmuş demek ki.
Uyarmaya çalıştım ama duyguların ağır bastı. Tecrübe etmeden öğrenilmesi zor şeyler emin ol bu bile bir şeyler kattı sana. Bundan sonra yine birine öyle duygular besleyeceksin ve daha sakin düşünüp doğru adımlar atacaksın. Konuda anlattığın, gözündeki özel insan egosunu tatmin etti üstüne güzel bir uyku çekti. Bunu düşün ve takılıp kalma, kendini kapatma.
 

Geri
Yukarı