Kız durduk yere konuşmaktan rahatsız oldu

fxRat7

Hectopat
Merhaba abilerim ablalarım kardeşlerim. Ben XX yaşındayım ve bir kıza bayağı bağlandım. Nelerden bahsetsem kızın adı Naz idi. Benim ise Ege ve o kızın adını Ege koymayı düşünmüşler. Sonra kızla her şeyim uyuşuyor ama kısa keseceğim, yaklaşık 3 hafta önce benim en yakın kız arkadaşım (arkadaş)ım bir SS atıyor ve SS ise şöyle diyor "ya bu çocuk sürekli yazıyor rahatsız oluyorum" o an dünyam başıma yıkıldı ve sakince kız yazdım ne haber diye. O da hoş karşıladı ve konuyu açtım (hafifce fazla bastırmadan) sonra bunu dedim ve ağırlaştı bir an sonra ben de biraz gaza geldim ve ağırlaştım. O zaman depresyoniktim, anın şoku ile sonra bana ağır küfürler etti ve ben de ettim ve engelledim bu kadar. Ve şunu söylemek istiyorum,

"Bir kız için hayatını mahvetmen gerekmez zamanı gelince o kişiyi bulacağız..." işte hikayem bu. Eğer zamanınızı yediysem özür dilerim sağlıcakla kalın.

Kıza sürekli yazdığınız için kız haklı olarak sıkılmış. Aranızda tam olarak ne geçtiğini bilemediğim için net yorum yapmam doğru olmayacaktır da kızın küfür etmesi de elbette doğru değil. Bir, iki, üç hadi bilemedin en fazla dört yazarsın. Sürekli yazmak da karşı tarafı hem sıkar hem de sizin hiçbir gizemliliğiniz kalmaz. Karşı tarafın sizi merak etmesi için biraz süre tanıyın derim. :) Siz her şeyinizi anlatırsanız sizi nasıl merak edecek ki?

Kıza sürekli yazdığınız için kız haklı olarak sıkılmış. Aranızda tam olarak ne geçtiğini bilemediğim için net yorum yapmam doğru olmayacaktır da kızın küfür etmesi de elbette doğru değil. Bir, iki, üç hadi bilemedin en fazla dört yazarsın. Sürekli yazmak da karşı tarafı hem sıkar hem de sizin hiçbir gizemliliğiniz kalmaz. Karşı tarafın sizi merak etmesi için biraz süre tanıyın derim. :) siz her şeyinizi anlatırsanız sizi nasıl merak edecek ki?

Hocam kız yalancının önde gideni kıza o kadar aşıktım ki yazmıyordum uyuyordur diye.

@fxRat7, kızların samimiyetine güvenilmez, yapacak bir şey yok. Acı şekilde deneyimlemiş oldunuz. Basit bir örnek vereyim: Örneğin erkek daha fazla para kazanmaya başladığı zaman, o parayı ailesi için harcar. Kadın ise bundan sonra erkeğe muhtaç olmayacağım diyerek kendisi için harcar. Sadece kendi menfaatlerini düşünen varlıklardan hayır gelmez anlayacağınız. Her kızı aynı kefeye koymuyorum da sadece samimiyetlerine direkt güvenmeyin, demek istediğim bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı