fxRat7
Hectopat
Merhaba abilerim ablalarım kardeşlerim. Ben XX yaşındayım ve bir kıza bayağı bağlandım. Nelerden bahsetsem kızın adı Naz idi. Benim ise Ege ve o kızın adını Ege koymayı düşünmüşler. Sonra kızla her şeyim uyuşuyor ama kısa keseceğim, yaklaşık 3 hafta önce benim en yakın kız arkadaşım (arkadaş)ım bir SS atıyor ve SS ise şöyle diyor "ya bu çocuk sürekli yazıyor rahatsız oluyorum" o an dünyam başıma yıkıldı ve sakince kız yazdım ne haber diye. O da hoş karşıladı ve konuyu açtım (hafifce fazla bastırmadan) sonra bunu dedim ve ağırlaştı bir an sonra ben de biraz gaza geldim ve ağırlaştım. O zaman depresyoniktim, anın şoku ile sonra bana ağır küfürler etti ve ben de ettim ve engelledim bu kadar. Ve şunu söylemek istiyorum,
"Bir kız için hayatını mahvetmen gerekmez zamanı gelince o kişiyi bulacağız..." işte hikayem bu. Eğer zamanınızı yediysem özür dilerim sağlıcakla kalın.
"Bir kız için hayatını mahvetmen gerekmez zamanı gelince o kişiyi bulacağız..." işte hikayem bu. Eğer zamanınızı yediysem özür dilerim sağlıcakla kalın.