Giyim, gorunus, cinsellik vs. seyleriyle alakasiz sekilde mental olarak kiz gibiyim. Ya da internette bahsedilen kızlar gibi.
Empati özelliğim cok yuksek, istediğim zaman durduk yere mesela babam ölmüş gibi dusunup, içimde ciddi sekilde bir acı hissedip aglayabilecek kadar.
Bununla beraber tabii ki duygusalligim cok on planda. Bayağı kibarim. Bunların yanında karsimdaki insanları anlamakta da cok iyiyim. Bir şeye sinirliyseniz, caniniz sıkkinsa falan bakip direkt anlayabiliyorum. OKB'm olduğu için de hayat zindana donusuyor. Birini uzsem, küçük bir şey olsa dahi aklimdan cikmiyor. Zamanında da zihinsel bir sorunum olduğu bile dusunulmus. Otizimli falan sanılmışım. Filmlerdr olur ya sosyal özelliği düşük ama belli basli konularda iyidir, aslinda sevgi doludur ama disaridan kimse anlamaz falan. Hep o kisi gibiydim. Hele ki internette maskulenlik akimi yayilinca baktım feminen ne varsa bana yuklenmis gibi.
Bunu nasıl asarim? Bu arada bunu gorup oyle aşırı yikik gorundugumu falan dusunecekler olabilir ama alakam yok. Hafif uzun ortalama tipte normal biriyim. Bu firtinalar sadece içimde kopuyor. Rol yapıyorum gibi hissediyorum dışarıda.