Kiz gibi hissetmek

seffabullut

Hectopat
Daha fazla  
Giyim, gorunus, cinsellik vs. seyleriyle alakasiz sekilde mental olarak kiz gibiyim. Ya da internette bahsedilen kızlar gibi.
Empati özelliğim cok yuksek, istediğim zaman durduk yere mesela babam ölmüş gibi dusunup, içimde ciddi sekilde bir acı hissedip aglayabilecek kadar.
Bununla beraber tabii ki duygusalligim cok on planda. Bayağı kibarim. Bunların yanında karsimdaki insanları anlamakta da cok iyiyim. Bir şeye sinirliyseniz, caniniz sıkkinsa falan bakip direkt anlayabiliyorum. OKB'm olduğu için de hayat zindana donusuyor. Birini uzsem, küçük bir şey olsa dahi aklimdan cikmiyor. Zamanında da zihinsel bir sorunum olduğu bile dusunulmus. Otizimli falan sanılmışım. Filmlerdr olur ya sosyal özelliği düşük ama belli basli konularda iyidir, aslinda sevgi doludur ama disaridan kimse anlamaz falan. Hep o kisi gibiydim. Hele ki internette maskulenlik akimi yayilinca baktım feminen ne varsa bana yuklenmis gibi.
Bunu nasıl asarim? Bu arada bunu gorup oyle aşırı yikik gorundugumu falan dusunecekler olabilir ama alakam yok. Hafif uzun ortalama tipte normal biriyim. Bu firtinalar sadece içimde kopuyor. Rol yapıyorum gibi hissediyorum dışarıda.

Testesteronun ve ozguvenin çok düşük insanlarla bol bol iletişim kur saçma sapan olsa bile, spora yazil erkek oldugun farkina var agirliklarin altina gir zamanla maskulen birine donuseceksin dostum.
Herkese gyme git demeyi bırakın artık. Erkek olduğunun farkına varması için gym gitmek gerekmiyor. Kendine özgü bir yaşam tarzı belirlemesi lazım. Ayrıca yaş ilerledikçe kim olduğunun farkına varıyor insan.

Benim düşüncem kafa yapını değiştirmen lazım. Çoğu kıza bakiyosun 10 üzerinden 4-5 olsa bile kendi ayarında biri bulup düzgün sevgili olmak yerine yakışıklı birinin onu kullanıp atmasını tercih ediyor. Böyle bir ortamda kibar davranman tamamen senin eksine oluyor. İlk başta kafa yapını değiştir sonra paraydı gymdi halledersin zaten.

Testesteronun ve ozguvenin çok düşük insanlarla bol bol iletişim kur saçma sapan olsa bile, spora yazil erkek oldugun farkina var agirliklarin altina gir zamanla maskulen birine donuseceksin dostum.
Dostum bana Bunu diyen biri için gittim hormon testi verdim. Olmasi gerekenden daha Fazla testosteronum. Ha șu siralar Fazla mast. Yüzünden olabilir bu dediklerim bilmiyorum.
Ama dediğim gibi hormonlarimda sorun yok.

Benim düşüncem kafa yapını değiştirmen lazım. Çoğu kıza bakiyosun 10 üzerinden 4-5 olsa bile kendi ayarında biri bulup düzgün sevgili olmak yerine yakışıklı birinin onu kullanıp atmasını tercih ediyor. Böyle bir ortamda kibar davranman tamamen senin eksine oluyor. İlk başta kafa yapını değiştir sonra paraydı gymdi halledersin zaten.
Hocam ben de biliyorum eksime oldugunu. Sorun șu ki günün sonunda kendimi bildim bileli buydum ben. Yani ek bi caba harcamadim buna. Fazla empatik, duygusal, kibar vs.

@seffabullut kendini böyle kodlarsan öyle olursun. Ama olman çok mantıksız bunu düşünürek hareket etmen lazım. Çoğu kıza da samimi gelmez senin iyi olman her ne kadar öyle deseler de. Mesela geçen sene gördüğüm olayı anlatayım eski okuldan bir arkadaşım vardı sevgilisiyle bayadir iyi gittiğini düşündüğü bir ilişkisi vardı. Kıza inanılmaz iyi davraniyordu ve kızın istisna olduğunu falan dusunuyodu aldatıldı günün sonunda ki uzun ilişkide yine biraz mantıklı kıza iyi davranmak. İlk başta davranirsan hiç şans bulamazsın.

@seffabullut kendini böyle kodlarsan öyle olursun. Ama olman çok mantıksız bunu düşünürek hareket etmen lazım. Çoğu kıza da samimi gelmez senin iyi olman her ne kadar öyle deseler de. Mesela geçen sene gördüğüm olayı anlatayım eski okuldan bir arkadaşım vardı sevgilisiyle bayadir iyi gittiğini düşündüğü bir ilişkisi vardı. Kıza inanılmaz iyi davraniyordu ve kızın istisna olduğunu falan dusunuyodu aldatıldı günün sonunda ki uzun ilişkide yine biraz mantıklı kıza iyi davranmak. İlk başta davranirsan hiç şans bulamazsın.
Evet. Gecenlerde kizin birine henüz instada mesajlasirken Fazla Fazla ilgi verdim. Kiz cok darliyosun dedi.. Galiba dediginiz gibi yoklukta gibi olduğum için boyle oluyor. Küçük sehirde uni. okumak yaptığım en büyük hataydi.

@seffabullut küçük şehirde okuman çok da sıkıntı yaratmaz hocam. Büyükşehirlerde de her kızın etrafında bir akbaba sürüsü oluyor rekabet yine yüksek yani. Bu konuda yapman gereken şey kendini daha iyi bir fiziğe sokmak gecen sene de yazmıştım sana bu tavsiyeyi o zaman başlasan çoktan çözmüştün bu sorunu.

@seffabullut küçük şehirde okuman çok da sıkıntı yaratmaz hocam. Büyükşehirlerde de her kızın etrafında bir akbaba sürüsü oluyor rekabet yine yüksek yani. Bu konuda yapman gereken şey kendini daha iyi bir fiziğe sokmak gecen sene de yazmıştım sana bu tavsiyeyi o zaman başlasan çoktan çözmüştün bu sorunu.
Hocam biz bu hesabı kisisel olarak kullanmiyoruz. Aynı sekilde sosuave'de falan da kullandigimiz ortak bir hesap gibi. Zaten sadece bu tip konular da acilmiyor hesaptan. Lise arkadaşlarim falan da giriyor arada :D
O yuzden anlatilan olaylarin her biri birbirleriyle baglantili olmayabilir :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı