Kız ile ilk buluşmada evde olacağız, ne yapmam gerekiyor?

Oha, daha yeni tanıştığın kızla evlilik düşünecek kadar yokluk sendromu mu çekiyorsun?

Yakında ağabeyin gibi ben de evleniyorum. Bahsettiğin şeyin romantizmle gram alakası yok. Disney masallarıyla kendinizi kandırmayın.
Arkadaşım, konu sahibi ne istiyor belli de değil. Her şeye de cinsellik karıştırılmamalı. Konu sahibi belki çok ciddi düşünüyor.
Hocam daha ilk buluşma diyor kizla yeni tanismi buyuk ihtimal nasi evlilik kız da cinsellik istiyordur bu kadar basit zaten olacaktır da.
Yaşları büyük. Belki istiyorlardır. Herkes 30 yaşında evlenecek diye kural mı var? Hiç mi çevrenizde erken evlenen yok? Gelmiş bir de bana çatıyorsunuz. Benim yemekten ve filmden kastım ortamın yumuşaması.

Evde başka ne yapacaklar? Hemen sevişmeyi mi düşünecekler? Film izleyecekler, yemek yiyecekler tabii ki. Amaç gönül eğlendirmek ise arkadaşın konu açmasına gerek bile yok.

Arkadaşım, konu sahibi ne istiyor belli de değil. Her şeye de cinsellik karıştırılmamalı. Konu sahibi belki çok ciddi düşünüyor.

Yaşları büyük. Belki istiyorlardır. Herkes 30 yaşında evlenecek diye kural mı var? Hiç mi çevrenizde erken evlenen yok? Gelmiş bir de bana çatıyorsunuz. Benim yemekten ve filmden kastım ortamın yumuşaması.

Evde başka ne yapacaklar? Hemen sevişmeyi mi düşünecekler? Film izleyecekler, yemek yiyecekler tabii ki. Amaç gönül eğlendirmek ise arkadaşın konu açmasına gerek bile yok.
Ciddi düşündüğün kişiyle ilk buluşman bir evde olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı