Kız kardeşim Witcher 3 oynamak istiyor

Hocam şöyle yapın.

Oyunun tuş kombinasyonunu bozun

//Örnek :
W - L
A - N
S - M
D - C

Tuşları farklı tuşlara ata bir kaç gün çözmeye çalışır çözemez oyun bozuldu dersiniz, Yakında okul açılıyor ödevlerine zorlarsınız, Ayrıca bende küçükken bu tür oyun oynardım (7 yaş) bende problem olmadı ondada olmayacaktır (Sanırım kız diye bu kadar üstüne düştünüz.) , Ki zaten şimdiki çocuklar bizim yaşımızda bilmediğim şeyleri biliyorlar, İyi kötü.

Hocam şöyle yapın.

Oyunun tuş kombinasyonunu bozun.
W - l
A - n
S - m
D - C

Tuşları farklı tuşlara ata birkaç gün çözmeye çalışır çözemez oyun bozuldu dersiniz.

Ya bu aklı ermeyecek bir çocuk mu? Bu kadar basit bir şeyi anlamaması imkansız.

Ya bu aklı ermeyecek bir çocuk mu? Bu kadar basit bir şeyi anlamaması imkansız.
Ben bu taktikle kaç tane misafir evladı kaldırdım bilgisayardan
Eğer isterse rat programları var yasal olarak onlar ile uzaktan erişimle bıktıra bilir.

Tuşları hiç atamayıda bilir, Witcher 3 de olur mu bilmiyorum ama.

Oynamazsa gider yayınlardan izler, bir yolunu bulur yine bu kadar ısrarcıysa. Oynamaması yönünde ikna edemiyorsanız, siz de yanındayken oynatın hevesini alsın.

Oynamazsa gider yayınlardan izler, bir yolunu bulur yine bu kadar ısrarcıysa. Oynamaması yönünde ikna edemiyorsanız, siz de yanındayken oynatın hevesini alsın.
Evet bu olabilir. Kendi oyunumda bayağı ilerledim zaten. Bir de zorda oynuyorum. Zorlanıp bırakır muhtemelen.

Hocam lol oynatın, minecraft oynatın, roblox oynatın, Gta oynatın,

* Not : Ya da lol oynatmayın.
Aman aman GTA 5 oynamasın. Online da gezerken bi' eleman gördüm arabaya kız atmıştı. Sonrasını anlamışsınızdır.

Aklıma 9 10 yaşında ** izlediğim zamanlaraklıma geldi, Bu tür konuları erken öğrenmem bana bir zararından çok yararı oldu.
Ancak herkes eş değil çocuğa travma yada psikolojisi bozulabilir.
Da 10 11 yaşında çocuk ne olacak artık millet biliyor. 16 yaşındayım bu çocuklarla aramda toplasan 3 4 yaş var. Psikolojik anlamda çok bi fark yok. 11 12 yaşında benden daha mantıklı konuşup daha gerçekçi akılda sorumluluk sahibi çocuklar tanıdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…