Kız sana ısınamadım dedi

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hocalarım merhaba. 1 hafta önce bir arkadaş aracılığıyla bir kızla tanıştım. Tanıştıran arkadaş da kız ve yakından tanıdığım bir arkadaş olduğu için o da bizi tanıştırmak için çabaladı ve nihayetinde konuşmaya başladık. Kızla güzel gidiyordu kız 2. günden buluşma teklif ediyor. Tanıştıran arkadaş aracılığıyla buluşuyorduk falan. Temas etmemi çok sorun etmiyor gibiydi, o da dokunuyordu. Herhangi bir soğukluk hissetmedim, ben de ona karşı samimiyetimle yaklaştım. Bir iki defa daha buluştuk yine güzel geçti sevdiğinden emindim. Sadece flört takılıyorduk birbirimizi iyice tanıyıp alıştıktan sonra sevgili olmayı planlıyorduk. Ama dün durup dururken kızdan konuşmayı kesmek istiyorum mesajı aldım. Çok şaşırdım; üzüldüm, zoruma gitti. Sebebini sorduğumda sana ısınamadım, alışamadım gibi kaçamak cevaplar verdi. Sonra aradı yüz yüze konuşmayı teklif etti. Buluştuk; o arkadaş da oradaydı. Dediğine göre bana ısınamamış. Ben de sordum madem öyle neden seviyor gibi yaptın da şimdi böyle dedin dedim. Oyalamak istemediğim için erken söylemek istedim dedi. 1 haftalık bir ilişki için hızlı bir karar verdiğini söyledim. O zaman yeniden deneyelim dedi. Isınabilirsem oluruz dedi. Eskisi gibi bir temas da yok samimiyet de. Arkadaşımız bir araya getirmeye çalışıyor ama kızın da çok gönlü yok bende. İstemiyorsa zorla değil kafasındayım; şu an ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Verdiğim ilgiyle devam mı etmeliyim yoksa azaltmalı mıyım? Bu konuda üstadlar varsa bir bilgilendirin be.

"Gönülsüz aş, ya karın ağrıtır ya baş" der büyüklerimiz. Olmuyorsa zorlama boş ver. Daha iyileri mutlaka günü geldiğinde karşına çıkar. Biraz oluruna bırak ama çok da bel bağlama.

"Gönülsüz aş, ya karın ağrıtır ya baş" der büyüklerimiz. Olmuyorsa zorlama boş ver. Daha iyileri mutlaka günü geldiğinde karşına çıkar. Biraz oluruna bırak ama çok da bel bağlama.

Ağırdan alıyorum bu saatten sonra. Kendimi çantada keklik gibi göstermek istemiyorum. Her kafasına estiğinde yazabileceği, nasılsa bu çocuk cepte illaki bir gün dönerim diyebileceği biri değilim. Teşekkür ederim tavsiyeniz için hünkarım.

2 günlük konuşma geçmiş ve kız, baştan ısınamadığını söylemiş. Zorlamanın mantığı da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…