vodkajaz
Decapat
Daha fazla
Merhaba, daha önce kimse ile birlikte olmadım, aşık olmadım ya da sevgili olmadım. Mektup arkadaşlığı vasıtasıyla bir kızla tanıştım. Sonra ilk kez buluştuk. O günden bu yana sürekli yazışıyoruz. Yazışıyoruz dediğim de gece gündüz sürekli yani. Fazla hatta neredeyse hiç arkadaşı yok. Ailesine bağlı kapalı ve dinine bağlı bir kız. Sosyal hayatı hiç yok.2.kez buluşmaya davet ettim. Kabul etti. Şu an beni tek arkadaşı olarak görüyor. En ufak sorununu bile benimle paylaşır tabiri caizse hayat arkadaşı gibiyim. Ancak ben hoşlandığımı söylemek istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yüz yüze yapabilecek cesarete sahip miyim emin değilim çünkü bırakın konuşmayı bu yaşıma kadar bir kızın elini bile tutmadım. Yaşım 33 onun ki 26.reddedilirsem onu kaybetmekten de korkuyorum açıkçası. Kafam çok karışık. Beni ne olarak görüyor bilmiyorum ama sevgili gibiyiz hem de değiliz. Nasıl belirtebilirim hoşlandığımı yardımcı olursanız sevinirim. Arkadaşlarım siz zaten sevgili olmuşsunuz farkında olmadan deyip dalga geçiyorlar ama gerçekten nasıl söyleyeceğim bilmiyorum