Kıza karşı ne yapılmalı?

Weed0

Decapat
Daha fazla  
Kurs da bir kızdan çok hoşlandım. Mesaj attım "Nasılsın?" diye, biraz konuştuk. Sonra "Rahatsız etmiyorum, değil mi?" yazdım, "Yo, sıkıntı değil." dedi. "Sana daha yakın olmak istiyorum." deyince mesaja bakmadı. Ertesi gün kursta mesaja baktı, görüldü attı. Dik dik bana bakıyordu. Ben de "Beni görmezden geliyor, iplemiyor herhalde." dedim. Kursta hocanın verdiği uygulamayı yaptım, çıktım. Kız sonra "Neden kaçtın?" yazdı. "Görmezden geldiğin için." dedim. "Hem işim vardı." dedi. Kız "Görmezden gelmedim." dedi. "Dünden beri mesaja bakmıyorsun." dedim. O da "İşim vardı." dedi. Konuyu değiştirdim, "Nerelisin?" dedim. "Sorsaydın diyor madem merak ettin, söylemem." dedi.

Bir de kızın o gün doğum günüymüş. Bahtımı kıza yürüdüğüm zaman garip garip çıkartmalar atıyor. "Özlerim." diyorum, şaka gözlüklü çıkartma atıyor. Kız bir sıcak davranıyor, bir soğuk. Mesajlara bazen erken dönüyor, bazen 15 saat sonra. Hep ilk mesajı ben atıyorum. Bir çözemedim, kıza yürüdükçe batıyorum. "Buluşalım." diyorum, "Neden?" diyor. "Vakit geçiririz, sohbet ederiz, bir şeyler içeriz." diyorum, olmuyor. Kız da üniversite 1'de, final haftasıydı bu hafta. Pazartesiden beri ara ara yazışıyoruz. Haftaya memleketine gidecek, Şubat'ın 17'sinde gelecek. Bayağıdır da kızlarla konuşmadım, bağlandım. Ne yapmam lazım, abilerim kardeşlerim, yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı