Kıza nasıl açılmak gerekir?

yenjıx

Zeptopat
Yan okuldaki bir kız var kız beni bilmiyor ama Instagram'dan istek attığımda kabul etti. Instagram üzerinden tanışıp sonra yüz yüze görüşmek istiyorum. Sizce ne yapabilirim? Ne diye kıza açılabilirim, tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılmaktan daha önemlisi kızla yüz yüze buluşmalara çıkıp iyi vakit geçirmek. Kız zaten sizinle buluşuyorsa (arkadaş olmayarak) bir şekilde açılmanızı kabul etmiş oluyor. Buluştuktan sonra açıl açılacaksan yoksa hiç vakit geçirmediği birinin senden hoşlanıyorum demesi kızlar için garip.

Kızla alakalı bir konudan bir şey sorarak yaz. Sen voleybol oynuyor muydun vb. Kız ne yapıyorsa onunla ilgili bir şey sor. Sonra devam ettirirsin.

Açılmaktan daha önemlisi kızla yüz yüze buluşmalara çıkıp iyi vakit geçirmek. Kız zaten sizinle buluşuyorsa (arkadaş olmayarak) bir şekilde açılmanızı kabul etmiş oluyor. Buluştuktan sonra açıl açılacaksan yoksa hiç vakit geçirmediği birinin senden hoşlanıyorum demesi kızlar için garip.

Kızdan hoşlanıyorum fakat ama iletişimimiz yok direk yüz yüze görüşmem mümkün değil gibi duruyor internetten tanışabilirim tek.

Kızla alakalı bir konudan bir şey sorarak yaz. Sen voleybol oynuyor muydun vb. kız ne yapıyorsa onunla ilgili bir şey sor. Sonra devam ettirirsin. S

Sağ olasın o cesareti sağlarsam yazacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı