Kızdan ümidi kesmeli miyim?

Arkadaşlar özetlemek gerekirse şöyle. Benim ortaokuldan bir kız var. Ortaokul boyunca aynı sınıftaydık. Hatta ilkokulda da 3'ten beri tanışıyoruz sanırım. Sanırım diyorum çünkü eskiye dair birçok şeyi hatırlamıyorum. Ama ilkokul 3. sınıftan beri aynı sınıftayız diyebilirim sanırım. Şu an 10. sınıfa gidiyorum bu arada. İşte bu kIz ortaokulda benden hoşlanıyordu 5 veya 6'da. Bense kıza ben böyle işlere sıcak bakmıyorum dedim çünkü o zaman sevgili olmak biraz saçma geldi. Kızı da sevmiyordum ayrıca ilgi duymuyordum yani. Her neyse 2 gün önce yatakdan bir fırladım ve kız aklıma düştü. Çok garip bir olay 2 yıldır görüşmüyoruz konuşmuyoruz bile ama aniden aklıma geldi. Sonra biraz daha düşündüm ve be bu kıza aşık oldum. Kıza ulaştım, olayı anlattım konuştum ama onun sevgilisi varmış ve olmaz dedi. Şimdi bu kızdan umudu kesmeli miyim? Sizce bu bir tesadüf mü bir anda aklıma gelmesi? Hiç umut yok mu? Ne yapmalıyım? Arkadaş kalalım dedi.
@Jira

Bence bekleme seni başından savmak için sevgilim var dedi diye düşünüyorum.
Hocam şunu söylemeyi unuttum bir arkadaş bulabildi onu bana. Sosyal medya hesabı yoktu. Arkadaşa sevgilim yok demiş ama ben konuştuğumda sevgilim var dedi. Ben de anlamadım.
Hocam kız biranda aklınıza geldiyse vicdan azabı çekiyorsunuzdur.
Kızı çok üzmüş müydünüz?
Yok be hocam kızla iyi anlaşıyorduk. Hiç üzdüğümü düşünmüyorum. Hiç kırmadım onu.

Bu işi bırakmanı tavsiye ederim arkadaş kalmak istiyorsa arkadaş kalın ki zaten arkadaşlığınız da pek sürmeyeceğini söyleyebilirim. Tecrübe konuşuyor ve bende böyle olmuştu yani belki aynı şey yaşanmaz ama üzülürsün bu işin sonunda eminim ki burada birçok arkadaş sana yazacak ve aynı şeyleri söyleyecektir sadece bu olayı yaşadığım için söylüyorum pisikolog falan değilim ama emin ol tecrübe bilmekten daha iyidir bence.

Hocam şunu söylemeyi unuttum bir arkadaş bulabildi onu bana. Sosyal medya hesabı yoktu. Arkadaşa sevgilim yok demiş ama ben konuştuğumda sevgilim var dedi. Ben de anlamadım.

Yok be hocam kızla iyi anlaşıyorduk. Hiç üzdüğümü düşünmüyorum. Hiç kırmadım onu.
Ya arkadaşını uygun görmüş ya da seni istememiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı