Kızı kendime nasıl yakınlaştırırım?

Okuldan atıldım o yüzden sadece Instagram'dan görüşebiliyoruz dün dışarı çıkalımmı diye sordu ama benim bu aralar ailevi sorunlar olduğu için gelemedim oda biliyordu tamam dedi sonra çıkalım dedim olur dedi.
Kız dışarı çıkalım mı diye sorduysa ne güzel işte. Bu durumda bile kıza onu beğendiğini söyleyemiyorsan baya utangaç biri olmalısın.
 
İşte onu diyorum sana takılan takip eden falan yok. Sürekli bu konular altındasın dikkat çekiyorsun sadece. Kafanda hayali bir karakter oluşturmuşsun onun gibi davranmaya çalışıyorsun. İşin komik tarafı fark edilmediğini zannediyorsun. Zor olmuyor mu senin için? Zamanla bu hayali karaktere benzerim diye korkup çekinmiyor musun :)

Aynen günden güne karakter değiştiriyorum, eğer benimle derdin varsa profilime tıkla ve beni göz ardı et.
 
Bizim okuldan bir kızla tanıştım. Kızı önceden de görüyordum çok beğeniyordum, tanışmak 3 gün öncesine nasip oldu. Instagram'dan falan yazışıyoruz çok samimiyiz kız da yazdığı çoğu şeyi uzatarak yazıyor. Ama sorun ben yazmadan yazmıyor o da, ne yapmam lazım onun da yazması için? Çünkü ne zaman böyle olsa bir süre sonra aramız açılıyor, kız konşmuyor benimle. Taktik verin lütfen.
Aç yelkenleri liman önünde kardeşim hazır rüzgarda varken kaçırma.
 

Geri
Yukarı