Kızı ve karısı sokak kedisinden korkuyor diye tehdit edildik

Bu mevzu biraz daha uzarsa Twitter'dan tag açıp size bildireceğim arkadaşlar. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Desteğiniz benim için çok önemli.

Zaten hiçbir şey yapamazlar olayı büyütüp abartıp yasal yollara giderler diye kediyi eve alma eve aldığın takdirde senin sorumluluğun altına girer diğer türlü yapacakları şey boş tehditten öteye geçemez tehditler artarsa yapabilirsen ses kaydına alıp CİMER'e ya da karakola gidip şikayetçi olabilirsin ancak ses kaydı alıp da elinde tehdit niteliğinde tutma bu da bir suç ancak ses kaydı alıp şikayetçi olmak suç değil.
 
Eyvallah 😃 Kavga dövüş en son çare tabi ama yaşlı başlı adama saldıramam ben 😃
Diğer apartman sakinleri de çok takmayacaklardır o zaman amcamızı. Belediye sokak kedilerini toplamıyor diye biliyorum. Merkezi bir yerde değilseniz çokta takmayacaklardır amcayı. Mücadelende başarılar dilerim.
 
Eyvallah 😃 Kavga dövüş en son çare tabi ama yaşlı başlı adama saldıramam ben 😃
Ben saldırırım(!)
1653033588290.png
 
Diğer apartman sakinleri de çok takmayacaklardır o zaman amcamızı. Belediye sokak kedilerini toplamıyor diye biliyorum. Merkezi bir yerde değilseniz çok da takmayacaklardır amcayı. Mücadelende başarılar dilerim.

Teşekkür ederim 🙏
 
Gerçekten her konuya ''Dövün, kavga edin'' falan yazıyorum ama gerçekten Türkiye'de insanlar laftan anlamıyor. Şimdi düşünüyorum siz bir akşam eşinizle onları evinize davet etseniz. Güzelce ağırlayıp, ''Hayvanlar da sokakta kalıyor biz onları beslemezsek onların besin bulma şansları çok düşük. Size bir zararları yok ben bakımlarını üstleniyorum zaten.'' deseniz anlamazlar. Anlayacak kafada olsalar zaten ''Açım'' diyemeyen hayvana bulaşmazlar. Dövün veya tehdit edin gitsin.
 

Geri
Yukarı