Kızılay depremin 3. gününde Ahbap'a çadır satmış

Brs_16

Kilopat
Makaleler
4
Cumhuriyet yazarı Murat ağırel, Kızılay hakkındaki skandal gerçeği açıkladığı bir haber kaleme aldı.
Buna göre; Kızılay, depremin üçüncü gününde Ahbap'a 46 milyon TL'lik çadır satışı yaptı.

Screenshot 2023-02-26 at 11-32-28 Murat AĞIREL Twitter'da.png

Cumhuriyet yazarı Murat ağırel, Kızılay hakkındaki skandal gerçeği açıkladığı bir haber kaleme aldı.
Buna göre; Kızılay, depremin üçüncü gününde Ahbap'a 46 milyon TL'lik çadır satışı yaptı.

Eki Görüntüle 1682610
Olayda anlatım eksikliği var, Ahbap çadırları Kızılay Çadır ve Tekstil AŞ'den yani Kızılayın çadır üreten yan kuruluşundan almış. Haliyle hem Ahbap'ın çadırı oldu hem de Kızılay da ekonomik bir geir kazanarak yardım için daha çok şey üretecek bir konuma geldi, Ahbap'ın çadır fabrikası yok.
Haluk Levent açıklaması:
Tamam abi ben de muhalifim fakat bunun da bir ölçüsü var?

Olayda anlatım eksikliği var, ahbap çadırları Kızılay çadır ve tekstil aş'den yani Kızılay'ın çadır üreten yan kuruluşundan almış. Haliyle hem Ahbap'ın çadırı oldu hem de Kızılay da ekonomik bir geir kazanarak yardım için daha çok şey üretecek bir konuma geldi, Ahbap'ın çadır fabrikası yok.

Kızılay'ın avukatı savunma kasmaya gelmiş her türlü rezalet özenle örtbas edilir diyor.

Olayda anlatım eksikliği var, ahbap çadırları Kızılay çadır ve tekstil aş'den yani Kızılay'ın çadır üreten yan kuruluşundan almış. Haliyle hem Ahbap'ın çadırı oldu hem de Kızılay da ekonomik bir geir kazanarak yardım için daha çok şey üretecek bir konuma geldi, Ahbap'ın çadır fabrikası yok.
Haluk Levent açıklaması:
Tamam abi ben de muhalifim fakat bunun da bir ölçüsü var?

Fp4Xca_WwAAiYsq

Kar amacı güdmüyorsa böyle bir şey yapmaması lazım.

Kızılay'ın avukatı savunma kasmaya gelmiş her türlü rezalet özenle örtbas edilir diyor.
Haluk Levent elinde çadır olan tek firma olan Kızılar Çadır ve tekstil aşden aldık diyor. Ne yapsaydı bir hafta çadır mı bekleseydi.
Eğer bu dereceye geldisyek söyle yazayım, ben şu anda komünist düzenin daha doğru olduğunu düşünen ilerlemeci sol görüşlü mezhepsiz müslümanım. Tek soru soruyorum çadır yoksa çadırı nereden alacaklar?

Vergimizle ürettiği çadırı satmış. Ki aslında o vergiyle de çadır üretmemişler, paralar başka yerlere akmış. Maksat, "başımız kel kalmasın 2000 tane çadır üretelim." Hazır fırsat da ele geçmişken satmışlar işte. Soygunun muhalifi, A'sı, B'si olmaz; soygun soygundur. Hesap sorulur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı