Olayda anlatım eksikliği var, Ahbap çadırları Kızılay Çadır ve Tekstil AŞ'den yani Kızılayın çadır üreten yan kuruluşundan almış. Haliyle hem Ahbap'ın çadırı oldu hem de Kızılay da ekonomik bir geir kazanarak yardım için daha çok şey üretecek bir konuma geldi, Ahbap'ın çadır fabrikası yok.Cumhuriyet yazarı Murat ağırel, Kızılay hakkındaki skandal gerçeği açıkladığı bir haber kaleme aldı.
Buna göre; Kızılay, depremin üçüncü gününde Ahbap'a 46 milyon TL'lik çadır satışı yaptı.
Eki Görüntüle 1682610
Olayda anlatım eksikliği var, ahbap çadırları Kızılay çadır ve tekstil aş'den yani Kızılay'ın çadır üreten yan kuruluşundan almış. Haliyle hem Ahbap'ın çadırı oldu hem de Kızılay da ekonomik bir geir kazanarak yardım için daha çok şey üretecek bir konuma geldi, Ahbap'ın çadır fabrikası yok.
Olayda anlatım eksikliği var, ahbap çadırları Kızılay çadır ve tekstil aş'den yani Kızılay'ın çadır üreten yan kuruluşundan almış. Haliyle hem Ahbap'ın çadırı oldu hem de Kızılay da ekonomik bir geir kazanarak yardım için daha çok şey üretecek bir konuma geldi, Ahbap'ın çadır fabrikası yok.
Haluk Levent açıklaması:
Tamam abi ben de muhalifim fakat bunun da bir ölçüsü var?![]()
Kızılay çadır mı sattı? AHBAP'tan açıklama
AHBAP, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Kızılay'dan çadır alındığı bilgisini doğruladı. AHBAP tarafından yapılan açıklamada, "Arkadaşlarımız, Kızılay’ın iştirakinde olan Kızılay Çadır ve Tekstil A.Ş ile görüşme gerçekleştirdiler. Ellerinde 2050 adet olduğunu öğrendiğimiz çadırların...www.istiklal.com.tr
Haluk Levent elinde çadır olan tek firma olan Kızılar Çadır ve tekstil aşden aldık diyor. Ne yapsaydı bir hafta çadır mı bekleseydi.Kızılay'ın avukatı savunma kasmaya gelmiş her türlü rezalet özenle örtbas edilir diyor.
Kızılayın kendisi değil kızılayın altındaki ANONİM ŞİRKET. O hesaba göre maden suyu da satmaması lazım Kızılayın.![]()
Kar amacı güdmüyorsa böyle bir şey yapmaması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.