Kızılay depremin 3. gününde Ahbap'a çadır satmış

Özel bir kuruluş değil o kadar vergi ve bağış topluyorlar buna rağmen çadırı para ile satıyorlar.
Hocam Kızılay başka neler satıyor gelin beraber bakalım.
Çadır da satıyorlar ki ettiği karla daha çok çadır üretsin, o kadar vergi muhabbetine girmeyin ne kadar çok çadır olsa o kadar iyi değil mi, bunları herkes dağıtabilse daha hızlı ulaşmaz mı tek bir baştan gitmesi yerine?
Zaten bilinmez bir şey dememişler Kızılay çadır ve tekstil aş ile konuştuk çadır satın aldık satın aldık demişler, isterseniz siz de konuşun siz de satın alın Allahım yarabbim ya.

@222744 Yani üstadım, beni düşünmeye sevk etmen takdire şayan. Özellikle sosyalist ilkelerle düşünmeye sevk ediyorsun, yine de yukarıda verdiğin sömürücü örneği aklım almıyor. Hata bendeyse üzgünüm.

Devletin eli armut toplamamalı. Özellikle böyle bir kuruluş da 46 milyon TL gibi çerez parasına muhtaç durumda olmamalı. Bunları düşünmek gerekiyor. Ondan sonra işin ticari boyutuna gelirsin, önce ürettiğin çadırı sat ve sonra daha fazla üret vs. Bu örneği vermiş olmam, katılıyor olduğum anlamına gelmiyor.
Hocam ben yukarıdaki cümlelerimde ne hükümete ne de kızılaya dair kişişel görüşlerimi dile getirmedim, benim Kızılaya kan vermemdeki tek sebep şu anda ulaşılabilecek en organize kurumunun kızılay olması.
Benim şu anda sosyalist düşünmem de bir şeyi değiştirmez çünkü ülke sosyalizmle yönetilmiyor.
Yahu özel sektör de mi bu bize satacak?
Zaten deprem vergisi alınıyor bizden bunun için.

Lütfen daha da konuşup kendinizi rezil etmeyin.
ANONİM ŞİRKET ANONİM ŞİRKET ANONİM ŞİRKET ANONİM ŞİRET
Ben deprem vergisini demedim, Kızılay çadır satabilir bu da normal dedim. ne kızılayın gelmişine geçmişine ne de hükümete bir şey dedim, öküz altında buzağı aramayın benim cümlelerimde.
Tamam Kızılayı da sevmeyin, hükümeti de sevmeyin saygı duyuyorum ki hükümet benim desteklediğim politikaları da desteklemiyor ama güzel kardeşim ÇADIR FABRİKASI ÇADIR ÜRETİR, PARASI OLMAYAN FABRİKATÖR FABRİKAYI ÇALIŞTIRAMAZ.

Hocam ben yukarıdaki cümlelerimde ne hükümete ne de kızılaya dair kişişel görüşlerimi dile getirmedim, benim kızılaya kan vermemdeki tek sebep şu anda ulaşılabilecek en organize kurumunun Kızılay olması.
Benim şu anda sosyalist düşünmem de bir şeyi değiştirmez çünkü ülke sosyalizmle yönetilmiyor.

Anonim şirket anonim şirket anonim şirket anonim şiret.
Ben deprem vergisini demedim, Kızılay çadır satabilir bu da normal dedim. Ne Kızılay'ın gelmişine geçmişine ne de hükümete bir şey dedim, öküz altında buzağı aramayın benim cümlelerimde.
Tamam Kızılay'ı da sevmeyin, hükümeti de sevmeyin saygı duyuyorum ki hükümet benim desteklediğim politikaları da desteklemiyor ama güzel kardeşim çadır fabrikası çadır üretir, parası olmayan fabrikatör fabrikayı çalıştıramaz.

Fp4UO-6XgAIUwBR

Kızılay 2050 çadırı neden deprem bölgelerine göndermek yerine deposunda bekletip sattı bunu da bir savunma yap o zaman

Fp4UO-6XgAIUwBR

Kızılay 2050 çadırı neden deprem bölgelerine göndermek yerine deposunda bekletip sattı bunu da bir savunma yap o zaman
Yapıyorum, STKlar çadır almak istediğinde çadırı nereden alacak ve Kızılayın olayın lojistik planlamasında yer almayan çadırlar da olabilirler.

Hocam ben yukarıdaki cümlelerimde ne hükümete ne de kızılaya dair kişişel görüşlerimi dile getirmedim, benim Kızılaya kan vermemdeki tek sebep şu anda ulaşılabilecek en organize kurumunun kızılay olması.
Anlıyorum, zaten kan verdiğin yeri sorgulamadım. Ha tabi bana kalsa artık Kızılay'ın maddi manevi bir değeri kalmadı ama mesajlarımda herhangi bir art niyet yok onu da belirteyim.
Demek istedigimi anlamamış gibi görünüyorsun, şöyle diyeyim: Sağlık hizmeti, eğitim hizmeti gibi sektörler ücretsizse bu sosyalizmin bir getirisidir. Peki sence bu iki sektörün çadır dağıtımından bir farkı var mı? Yok. Üçü de hayati bir durum. Üçü de ücretsiz olmalı. Özellikle deprem vergilerinin falan havada uçuştuğu bir dönemde parayla çadır satarlarsa bunun en ufak empatisini yapmam, savunmam bile. Zaten çadır üretmekle mesul bir kurum, zaten yeterli çadırı olması lazım deposunda, zaten paraya da ihtiyacı olmaması lazım. Söz gelimi evet, parayla satılmamalı. Sen de bunu savunduğunu söyledin kendine komünist diyerek ama gel gör ki hâlâ farklı dillerden konuşuyoruz.

Yapıyorum, stklar çadır almak istediğinde çadırı nereden alacak ve Kızılay'ın olayın lojistik planlamasında yer almayan çadırlar da olabilirler.

Madem Kızılay olayın lojistik planmasında o zaman ücretsiz bir şekilde diğer stk kuruluşlarına ulaştırsın bu çadırları para ile vermesin.

2050 çadırı depoda bekletip satmasının savunabilir bir yanı yok.

Yapmışlarsa kim şaşırır? Kan satan kurum çadır mı satmayacak?
O kan insanlara ulaşabilmesi için kaç aşamadan geçiyor haberin var mı? Kanın koyulduğu küçük paket bile 10 Euro. Ayrıca Kızılay bunu Devlete satıyor direkt insanlara değil. Eğer buradan küçük de olsa bir şey kazanmaz ise 1-2 ay sonra iflas eder Kızılay.

Son düzenleme:
Anlıyorum, zaten kan verdiğin yeri sorgulamadım. Ha tabi bana kalsa artık Kızılay'ın maddi manevi bir değeri kalmadı ama mesajlarımda herhangi bir art niyet yok onu da belirteyim.

Demek istedigimi anlamamış gibi görünüyorsun, şöyle diyeyim: Sağlık hizmeti, eğitim hizmeti gibi sektörler ücretsizse bu sosyalizmin bir getirisidir. Peki sence bu iki sektörün çadır dağıtımından bir farkı var mı? Yok. Üçü de hayati bir durum. Üçü de ücretsiz olmalı. Özellikle deprem vergilerinin falan havada uçuştuğu bir dönemde parayla çadır satarlarsa bunun en ufak empatisini yapmam, savunmam bile. Zaten çadır üretmekle mesul bir kurum, zaten yeterli çadırı olması lazım deposunda, zaten paraya da ihtiyacı olmaması lazım. Söz gelimi evet, parayla satılmamalı. Sen de bunu savunduğunu söyledin kendine komünist diyerek ama gel gör ki hâlâ farklı dillerden konuşuyoruz.
Hocam devlet şu anda Komunist bir şekilde işleseydi tamam diyecektim fakat devletimiz komunist değil. Halk oylamasıyla seçilen sağ görüşlü bir yönetim var şu anda. Hükümetin kalitesini sevip sevmemeyi şu anda atlıyorum mevzu şu anda devletin ekonomik görüşü. Doğru olan devletin varını yoğunu bu olaya yöneltmesi bana göre de fakat oraya gelene kadar yapı denetlenmesinden dandik binalara nasıl izin verildi konusuna da gelmemiz lazım oluyor, ben şu an sadece ve sadece çadır satma olayı üzerinden konuşuyorum ki eğer devlet kızılayın bütün gelir giderlerini karşılayacaksa Kızılayın ürün satmasının da anlamı kalmaz fakat dediğim gibi siyasete girmiyorum konum hala çadır satışı.
Madem Kızılay olayın lojistik planmasında o zaman ücretsiz bir şekilde diğer stk kuruluşlarına ulaştırsın bu çadırları para ile vermesin.

2050 çadırı depoda bekletip satmasının savunabilir bir yanı yok.
Kızılay olmayan parayla hangi çadırı üretecek hocam ona cevap verin size hak vereceğim fakat para gökten yağmıyor.
O kan insanlara ulaşabilmesi için kaç aşamadan geçiyor haberin var mı? Kanın koyulduğu küçük paket bile 10 dolar. Ayrıca Kızılay bunu Devlete satıyor direkt insanlara değil. Eğer buradan küçük de olsa bir şey kazanmaz ise 1-2 ay sonra iflas eder Kızılay.
heh be

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı