- Makaleler
- 42
Bedavadan alıp satarsa daha çok kârâ girerler ki vergilerin bu kadar çok olduğu yerde daha çok kazanmak demek.
Dalga geçiyorsunuz ancak malesef kızılay işide ve israile kanları satıyor tıpkı işidden petrol alındığı gibi.Bana kilosunu 5 liradan satıyor. Pekmez yapıp içiyorum. Mis mis. (!)
Işide tek kan satılsaydı şimdiye terörist falan kalmazdı emin ol. Kim bilir neler neler satıyorlar da aenin benim haberim yok. Böyle şeylere fazla kafa yorma harbi diyorum manyak olursun der Şafak Sezer.Dalga geçiyorsunuz ancak malesef kızılay işide ve israile kanları satıyor tıpkı işidden petrol alındığı gibi.
Ülkede satılmadık yer kalmadı filistine dönecez 3 5 yıla da neyse yeri bura değil.Işide tek kan satılsaydı şimdiye terörist falan kalmazdı emin ol. Kim bilir neler neler satıyorlar da aenin benim haberim yok. Böyle şeylere fazla kafa yorma harbi diyorum manyak olursun der Şafak Sezer.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.