Kızın ayak bakımına maaşım gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Ayda yaklaşık 60k kazanıyorum. Geçen kız arkadaşım maaşı istedi çok önemli olduğunu söyledi bayağı üzgün gözüküyordu, daha sonra karşılayacağını söyledi, herhalde babasının borcunu falan kapatmak için istedi diye düşündüm, güvendim verdim. Daha sonra öğrendim ki 60K'yı sırf ayak bakımına harcamış. Pedikür oje taban, nasır temizleyici vs. Benim kafa tabii attı. Kıza bayağı bağırdım çağırdım şimdi bir süredir konuşmuyoruz. Ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsaydım parayı geri aldıktan sonra kızdan ayrılırdım.

Babasının borcunu siz niye kapatıyorsunuz tamamen kendi sucunuz neyse geçmiş olsun olur böyle şeyler ders çıkarmaya bakın herkese güvenmeyin.

Mahkeme aç iş biraz uzar ama ailesine ulaş eğer vermezlerse mahkeme aç basit dolandırıcılık suçu 5237.

Valla 2 yıllık ilişkimiz vardı böyle saçma birşeyi bende beklemiyordum. 60K lık ayak bakımı mı olur arkadaş. Babasının çok borcu olduğunu biliyordum onun için istemiştir diye vermiştim. Babasınıda yakından tanırım baya muhabbetimiz vardı.

İyi yapmışsın ayrılmazsan bu istekleri son bulmaz paranızı geri alıp en kısa sürede ayrılın

Babasının borcunu siz niye kapatıyorsunuz tamamen kendi sucunuz neyse geçmiş olsun olur böyle şeyler ders çıkarmaya bakın herkese güvenmeyin.

Hocam bende aynısını yaptım ama 10bin TL idi yani 60k değildi Allah'tan ve 1 hafta içinde annesi olmaz diye parayı vermişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…