Nakit de 60 bini nasıl verdiniz be hocam? Bir de tüm maaşı verip ay sonuna kadar ekmek mi yediniz?maalesef nakit
Nakit de 60 bini nasıl verdiniz be hocam? Bir de tüm maaşı verip ay sonuna kadar ekmek mi yediniz?maalesef nakit
Ayda yaklaşık 60k kazanıyorum. Geçen kız arkadaşım maaşı istedi çok önemli olduğunu söyledi bayağı üzgün gözüküyordu, daha sonra karşılayacağını söyledi, herhalde babasının borcunu falan kapatmak için istedi diye düşündüm, güvendim verdim. Daha sonra öğrendim ki 60K'yı sırf ayak bakımına harcamış. Pedikür oje taban, nasır temizleyici vs. benim kafa tabii attı. Kıza bayağı bağırdım çağırdım şimdi bir süredir konuşmuyoruz. Ne yapmalıyım sizce?
Bankadaki birikimlerden kullanıyorum, şuanlık yapacak birşey yokNakit de 60 bini nasıl verdiniz be hocam? Bir de tüm maaşı verip ay sonuna kadar ekmek mi yediniz?
Dostum, bence hemen harekete geçmelisin, olay sıcakken çözmeye çalış. Eğer gerçekten ayak bakımı için para harcanmışsa, paranı geri almanın bir yolunu bul gerekirse kız arkadaşına kredi çekmesini söyleyip o parayı sana vermesine sağla. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam dolandırıcılık suçunda mağdur, fiil ve faili öğrendiği tarihten itibaren 6 ay içinde suç duyurusunda bulunmalı. Aksi takdirde, süreyi geçirmiş olursun ve başka sıkıntılar ortaya çıkabilir ve şikayetin boşa düşebilirmaalesef nakit
Bu iş Femdom'a kaysa konu sahibi daha çok mutlu olurdu ama neyse.Resmen findom gibi olay. 1 ay çalışıp alın teriyle kazanılan para kıza gitmiş. Bundan keyif alsaydınız hastalık konusu olurdu ama siz saflığınızdan dolandırılmışsınız (troll değilse). Ailesi ile konuşun ne yapın edin almaya çalışın bu tarz durumlarda mahkeme ile sonuca varılamaz maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.