Kızın ayak bakımına maaşım gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayda yaklaşık 60k kazanıyorum. Geçen kız arkadaşım maaşı istedi çok önemli olduğunu söyledi bayağı üzgün gözüküyordu, daha sonra karşılayacağını söyledi, herhalde babasının borcunu falan kapatmak için istedi diye düşündüm, güvendim verdim. Daha sonra öğrendim ki 60K'yı sırf ayak bakımına harcamış. Pedikür oje taban, nasır temizleyici vs. benim kafa tabii attı. Kıza bayağı bağırdım çağırdım şimdi bir süredir konuşmuyoruz. Ne yapmalıyım sizce?

60 bin ne kral ya :D maşallah.

Dostum, bence hemen harekete geçmelisin, olay sıcakken çözmeye çalış. Eğer gerçekten ayak bakımı için para harcanmışsa, paranı geri almanın bir yolunu bul gerekirse kız arkadaşına kredi çekmesini söyleyip o parayı sana vermesine sağla. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam dolandırıcılık suçunda mağdur, fiil ve faili öğrendiği tarihten itibaren 6 ay içinde suç duyurusunda bulunmalı. Aksi takdirde, süreyi geçirmiş olursun ve başka sıkıntılar ortaya çıkabilir ve şikayetin boşa düşebilir :(

Resmen findom gibi olay. 1 ay çalışıp alın teriyle kazanılan para kıza gitmiş. Bundan keyif alsaydınız hastalık konusu olurdu ama siz saflığınızdan dolandırılmışsınız (troll değilse). Ailesi ile konuşun ne yapın edin almaya çalışın bu tarz durumlarda mahkeme ile sonuca varılamaz maalesef.
Bu iş Femdom'a kaysa konu sahibi daha çok mutlu olurdu ama neyse.
İnsan 5 bin lirası ile tasma kelepçe alır kardeşim gençlik bitmiş!

Gerçekten merak ediyorum. Çok yakın mıydınız? Mesela ayda kaç defa buluşuyordunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı