Kızla buluşma kombini önerisi

Giyimine kuşamına, üzerinde olan markalara dikkat edecek ve bunlar çerçevesinde hayatını değiştirecek bir kız ise uzak durmalısın bence.

Hayatını çok değiştirecek bir kız en kötü görünüşünle de değiştirir.
 
Markaya dikkat ediyorsa o kızla takılarak kendine yazık ediyorsun. Her türlü tepkiyi almaya hazırım forum:=)

Belki de kilit nokta "hayatımı değiştirecek" kısmıdır. Yani başlığı açan arkadaşı bir şeyle itham etmek istemiyorum ama etrafımda zengin kızları etkilemek için marka giyinip lüks araba kiralayan birkaç arkadaşım vardı, sonuçta böyle bir kızla evlenmek erkeğin "hayatını değiştirir".
 
Markaya dikkat eden kız kazağının içinde yazan markayı bile bir şekilde görür. Bu yüzden gözüne sokma. Önünde kocaman Adidas, Nike yazan şeyler giyme. Markalı fakat marka yazısının ön planda olmadığı şeyler tercih et. Modadan anlamanın uyumlu kombin olduğunu zanneder Türkkiyedeki çoğu kız. Sen de uyumlu şeyler giy. En fazla iki renk olsun. Kumaş türleri birbiriyle uyumlu olsun. Klasik giyeceksen kemerinle (görünecekse) ayakkabın aynı renk olsun. Spor giyeceksen oversize ürünler seçebilirsin. Temiz ve ütülü giy, özellikle ayakkabıların yaksın. Akseuar olarak saat kesinlikle olsun. Güzel bir cüzdan edin (pahalı görünen). Kişiselleştirdiğin bir anahtarlığın olsun ( bunu açıklamak zor ama altında psikolojik bir neden var bunu bil yeter). Varsa ehliyetin ve araban bunları kullan; kendi arabanla git, ödünç al. Geldik en önemli kısma burası çokomelli: Güzel kok. Duş al, dişlerini fırçala, naneli şeker vs. at ağzına, hoş bir parfüm seç. Beynimizde koku için ayrılan bölüm, görme merkezinden çok daha büyüktür ve koku sandığımızdan çok ama çok daha önemlidir. Bütün bunlar için seni sevecekse sevmesin zaten diyenlere kulak asma; hepimiz bir şeyler için tercih yaparız. Akıllı kızların check listleri de uzun olur, bu iyi bir şeydir.
 

Geri
Yukarı