PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.493 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #11 Benim de konuşacak konu bulamadığım bir kız arkadaşım vardı. Sonradan konuşmayı tamamen bıraktı.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #12 rifflord dedi: Hocam bırakın kız sizinle konuşmak için konu bulsun. Genişletmek için tıkla... Hocam kız da sizin dediğinizi yapıyor ise
rifflord dedi: Hocam bırakın kız sizinle konuşmak için konu bulsun. Genişletmek için tıkla... Hocam kız da sizin dediğinizi yapıyor ise
f0ze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.863 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Ağustos 2021 #13 @djpürdikkat konuşacak bir şey bulamıyorsan konuşma daha mantıklı bir çözüm olacaktır.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #14 djpürdikkat dedi: Konuştuğum bir kız var yazacak konu bulamıyorum. Kız PUBG Mobile oynuyor, taktik verin. Genişletmek için tıkla... "Merhaba güzelim, duyduğuma göre PUBG oynuyormuşsun. Beni yanına alarak her maçın anını çıkarmaya ne dersin "
djpürdikkat dedi: Konuştuğum bir kız var yazacak konu bulamıyorum. Kız PUBG Mobile oynuyor, taktik verin. Genişletmek için tıkla... "Merhaba güzelim, duyduğuma göre PUBG oynuyormuşsun. Beni yanına alarak her maçın anını çıkarmaya ne dersin "
djpürdikkat Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 103 Çözümler 1 Yer İzmir/Torbalı Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #15 PUBG profil fotoğrafında bacak var.
rifflord Picopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #16 Stoch dedi: Hocam kız da sizin dediğiniz şeyi yapıyor ise Genişletmek için tıkla... Sanmam hocam kızların şu ben yazamam havalarını hiç anlamıyorum. Sanarsınız sadrazamın sol şeyi..
Stoch dedi: Hocam kız da sizin dediğiniz şeyi yapıyor ise Genişletmek için tıkla... Sanmam hocam kızların şu ben yazamam havalarını hiç anlamıyorum. Sanarsınız sadrazamın sol şeyi..
djpürdikkat Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 103 Çözümler 1 Yer İzmir/Torbalı Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #17 Sıradan Varlık dedi: "Merhaba güzelim, duyduğuma göre PUBG oynuyormuşsun. Beni yanına alarak her maçın zevkli geçmesine ne dersin " Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
Sıradan Varlık dedi: "Merhaba güzelim, duyduğuma göre PUBG oynuyormuşsun. Beni yanına alarak her maçın zevkli geçmesine ne dersin " Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #18 djpürdikkat dedi: Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Şaka dedim hocam. Sakın kıza böyle bir şey demeyin!
djpürdikkat dedi: Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Şaka dedim hocam. Sakın kıza böyle bir şey demeyin!
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 30 Ağustos 2021 #19 djpürdikkat dedi: PUBG profil fotoğrafında bacak var. Genişletmek için tıkla... Haykırdım ya cidden
djpürdikkat Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 103 Çözümler 1 Yer İzmir/Torbalı Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #20 Sıradan Varlık dedi: Şaka dedim hocam. Sakın kıza böyle bir şey demeyin! Genişletmek için tıkla... Artık çok geç hocam.
Sıradan Varlık dedi: Şaka dedim hocam. Sakın kıza böyle bir şey demeyin! Genişletmek için tıkla... Artık çok geç hocam.