rifflord Picopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #21 djpürdikkat dedi: Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten bunu yazmayı düşünmediniz umarım. Kaç yaşındasınız? djpürdikkat dedi: Artık çok geç hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam siz delirmişsiniz.
djpürdikkat dedi: Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten bunu yazmayı düşünmediniz umarım. Kaç yaşındasınız? djpürdikkat dedi: Artık çok geç hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam siz delirmişsiniz.
djpürdikkat Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 103 Çözümler 1 Yer İzmir/Torbalı Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #22 rifflord dedi: Hocam gerçekten bunu yazmayı düşünmediniz umarım. Kaç yaşındasınız? Genişletmek için tıkla... 17
rifflord dedi: Hocam gerçekten bunu yazmayı düşünmediniz umarım. Kaç yaşındasınız? Genişletmek için tıkla... 17
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #23 rifflord dedi: Sanmam hocam kızların şu ben yazamam havalarını hiç anlamıyorum. Sanarsınız sadrazamın sol şeyi.. Genişletmek için tıkla... Öyle yapan kişi karşısındakini adam gibi sevmiyordur hocam. Eskiden öyle şeyler mi vardı?
rifflord dedi: Sanmam hocam kızların şu ben yazamam havalarını hiç anlamıyorum. Sanarsınız sadrazamın sol şeyi.. Genişletmek için tıkla... Öyle yapan kişi karşısındakini adam gibi sevmiyordur hocam. Eskiden öyle şeyler mi vardı?
djpürdikkat Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 103 Çözümler 1 Yer İzmir/Torbalı Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #24 Stoch dedi: Öyle yapan kişi karşısındakini adam gibi sevmiyordur hocam. Eskiden öyle şeyler mi vardı? Genişletmek için tıkla... Ama eskide değiliz düşüncenizi yanlış buluyorum hocam.
Stoch dedi: Öyle yapan kişi karşısındakini adam gibi sevmiyordur hocam. Eskiden öyle şeyler mi vardı? Genişletmek için tıkla... Ama eskide değiliz düşüncenizi yanlış buluyorum hocam.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 30 Ağustos 2021 #25 Royale Pass al ama gerçekten kız olduğuna emin ol. Lolcü Selen falan çıkmasın sonra.
rifflord Picopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #26 Stoch dedi: Öyle yapan kişi karşısındakini adam gibi sevmiyordur hocam. Eskiden öyle şeyler mi vardı? Genişletmek için tıkla... Maalesef şimdi öyle hocam.
Stoch dedi: Öyle yapan kişi karşısındakini adam gibi sevmiyordur hocam. Eskiden öyle şeyler mi vardı? Genişletmek için tıkla... Maalesef şimdi öyle hocam.
wert Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 425 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #27
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #28 @djpürdikkat hocam konuşmaları hangi platform üzerinden yapıyorsunuz?
djpürdikkat Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 103 Çözümler 1 Yer İzmir/Torbalı Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #29 Bu kızın bacakları gayet ince ve kumral pembe olduğunu düşünüyorum lolcü selen değildir inşallah.
rifflord Picopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #30 djpürdikkat dedi: 17 Genişletmek için tıkla... Hocam aynı yaştayız yürümek istediğim bir kıza sizin yazdığınızı yazsam beni engeller. Kız sizi engellemezse ya Selim abi ya da öyle bir kız yok.
djpürdikkat dedi: 17 Genişletmek için tıkla... Hocam aynı yaştayız yürümek istediğim bir kıza sizin yazdığınızı yazsam beni engeller. Kız sizi engellemezse ya Selim abi ya da öyle bir kız yok.