Kızla nasıl konuşabilirim?

PCKurdu1903

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Adana
Hoşlandığım bir kız var. Konuşuyoruz, görüşüyoruz. Ama mesela mesaj atıyorum halini hatrını soruyorum, sonra kilitleniyorum. :D
Yani ne yazacağımı bilemiyorum, ama konuşmak çok istiyorum. :D
Açılmak istiyorum ona fakat hayır demesinden ve onu kaybetmekten korkuyorum.

Laf lafı açmış gibi konuşup, erkek arkadaşı veya hoşlandığı biri var mı onu öğren. Aradan zaman geçmesini bekle. Sonra yalnız ve vaktinizin bol olduğu bir zamanı yakala. Sohbetiniz koyulaşmışken ve en neşeli olduğunuz anda ''sana birşey söylemek istiyorum'' gibisinden olaya gir. Tabii ilk okul aşıkları gibi direk ''benimle çıkar mısın?'' deme. Zaten o da sana karşı boş değil ise belli eder.

Emin ol adam akıllı birşey konuşan kişi görmedim. Hep saçma sapan şeyler, instagram ve twitter'da popüler olan şeyleri birbirine atarlar, Caps atarlar. Yazın olursa gezersin o iyi yada sinemaya gidersin. Cem yılmaz boşuna oyununda bu konuya değinmedi "nerdesin aşkım, burdayım aşkım, uyudunmu".

Kızla Senle Konuşmayı Seviyorsa Senin İçin İyi Bir Şey Kızla Konuşurken Doğaçlama Yap Aklına Gelen İlk Konuyu Söyle Paylaş Onunla Ama Sakın Yapmacık Olma İlgi Çekmek İçin Bişe Yapma Kız Senle Konuşuyorsa Zaten Seni Hem Samimiyetinden Seviyordur Konuşuyordur Hemde Seni İlginç Buluyordur.Konuyu Tam Okumadım Aynı Okuldaysanız Kıza Yüz Yüze Veya Facebook Twiter Gibi Bir Yerden Açıl Ama Her İki Alanda da Gülümse :D Kızın Kabul Etmeme İhtimali Herzaman Var FAKAT Sen kızdan gerçekden hoşlanıyorsan kızın kabul etmemesi sana koymasın tekrar dene kızı etkile yani defterin arasına bişey koy işte gözlerinin içine bak falan filan bundan sonra ben bişe yazsamda fayda etmez sen o anda ne kadar kitap okuduğunun kelime haznenin ne kadar geniş olduğunun farkına varıcaksın cümle kurmaları başarabilirisen ama bence akışına da bırakabilirsin. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı