ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.632 Makaleler 1 Çözümler 14 22 Ağustos 2024 #1 Şu an kız arkadaş edindim ve gerçekten birbirimize çok yatkınız ama kızla nasıl konuşacağımı bilmiyorum yardım edecek var mı?
Şu an kız arkadaş edindim ve gerçekten birbirimize çok yatkınız ama kızla nasıl konuşacağımı bilmiyorum yardım edecek var mı?
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 22 Ağustos 2024 #2 Konuşman gereken bir şey yoksa kendini gereksiz konuşmaya zorlama saçmalarsın. Sohbet aktıkça ilerletirsin zaten. İlgili ol yüzyüze konuşurken öyle telefonda saatlerce mesajlaşma yüzyüze oturun öyle konuşun.
Konuşman gereken bir şey yoksa kendini gereksiz konuşmaya zorlama saçmalarsın. Sohbet aktıkça ilerletirsin zaten. İlgili ol yüzyüze konuşurken öyle telefonda saatlerce mesajlaşma yüzyüze oturun öyle konuşun.
Skolp Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1.174 Çözümler 22 Yer İstanbul 22 Ağustos 2024 #3 Hocama katılıyorum, zorla konuşmaya gerek yok. Sohbet durduysa durur, illa konuşacaksınız diye bir şey yok. Konu akarsa konuşursunuz zaten. Hobileriniz hakkında konuşun, gündem hakkında konuşun, kendinizden bahsedin. Sohbet akar zaten.
Hocama katılıyorum, zorla konuşmaya gerek yok. Sohbet durduysa durur, illa konuşacaksınız diye bir şey yok. Konu akarsa konuşursunuz zaten. Hobileriniz hakkında konuşun, gündem hakkında konuşun, kendinizden bahsedin. Sohbet akar zaten.