Kızlar vücudumu önemser mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Taha E.1907

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2020
Mesajlar
1.968
Çözümler
3
Yer
Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir daha ki dönem sevdiğim kıza açılmak istiyorum. Daha doğrusu henüz tanışamadım bile, kendim de o öz güveni bulamadım 😔 Vücudumu geliştirirsem belki bir şans dedim ve vücudumu geliştirmeye karar verdim. Sizce işe yarar mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kıza açılmak için vücudunda kayda değer bir gelişme olmasını bekliyorsan daha çok beklersin. Kız seni olduğun gibi sevmeli. Ama şöyle karında 6-8 tane baklava olur, o da işin bonusu. :D
 
Bir daha ki dönem sevdiğim kıza açılmak istiyorum, daha doğrusu henüz tanışamadım bile, kendim de o öz güveni bulamadım 😔 vücudumu geliştirirsem belki bir şans dedim ve vücudumu geliştirmeye karar verdim. Sizce işe yarar mı?
Sporunu yap kanka, ama bir kız için değil, kendine saygın artar, özgüvenin artar, duruşun dahi değişir. İşte o zaman -biraz da taktik ile- istediğine açılırsın, istediğine yürürsün.
 
Sevdiğin kıza direkt gidip açılma. Buluşma teklif et. Şu gün şu saatte şu mekane gidelim de. Sana ilgisi varsa gelecektir. Direk gidip seni seviyorum dersen alacağın cevap en iyi ihtimal seni arkadaş olarak görüyorumdur. Zaten sen de tedirginsin ki kızın sana karşı duyguları yok. O yüzden asla ama asla gidip seni seviyorum bla bla deme. Zamanı gelince zaten söyleyeceksin. Buluşma teklif ettin baktın kabul etti o zaman iş tamam gerisi sende. Baktın kabul etmedi, bil ki bu kızdan iş çıkmaz. Vaktini boşa harcama ve başka kızlara yönel.
 
Yakın arkadaşım'da böyle bir işe girişti,vücut yapayım falan dedi,şaka değil kız 2 ay sonra başka birisi ile çıktı.
Benden tavsiye sana ilgisi var ise zaten,her türlü beğenecektir seni yavaş adımlar atmanı tavsiye ederim.
 
Kızlar için kendine değer vermen önemli. Çoğu vücut geliştiren kişi kendi için spor yapıyor. Bu yüzden kızlarda genelde bu tarz kişileri tercih ediyor. Vücutları için değil. Benim gözlemim böyle. Kendinle barışık olursan sağlıklı bir ilişkin olabilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı