Kızlar neden sadece nikahtan evlenmek istemez?

İdeal eş bulursunuz, düğün ister. Kötü bir eş bulursunuz, düğün istemez. Uygun birini bulduysanız yapın abi düğünü, kaç kere evleneceksiniz sonuçta?

Zaten yazdıktan sonra düşündüm bu paraya ev nasıl alınır diye ama yazmış bulundum.

Ben de Türk kadınlarının saçma sapan arzularını tatmin etmek için maddi köle olmayı reddediyorum.

Düğünde milletin önünde orasını burasını sallaması için salon kiralamak, arkadaş grubuna hava atmak için istediği anormal derecede pahalı eşyaları, çeyizleri aldırmak gibi saçma sapan istekleri anlayışla karşılayamam. Bunları ödemek için bankaların önünde domalmak erkeklik gururuna aykırıdır. Bir de geçimsiz birisiyse iyiden iyiye akıl sağlığını yitirirsin. Evde yalnız hissetmemek, işleri beraber yapmak, cinsel istekleri gidermek vs. için bu kadar ağır bedel ödenmez. Bu durumu reddederek, günümüzdeki insanların tahammül ve sadakat eksikliklerinin de olduğunu gözeterek yalnız yaşamayı tercih ediyorum. 29 yaşıma geldim ve hala bu fikir daha ağır basıyor. %50 ihtimalle başarısızlıkla (boşanma ile) sonuçlanacak bir mücadele için bu kadar yük ve stres altına girilmez.

Zahmete girmek ve riskleri göze almak sizin tercihinizdir.

Sevdiğin insandan bir düğünü esirgiyorsan evlenme o zaman. Bugün bir düğün maxsimum çıkarmadıgın sürece 10.000-15.000 TL tutar. Mekana ve gelinliğe göre daha az da olabilir. 15.000 TL ile ölmezsin asgari ücretli bile olsan kotarirsın bir şekilde.

15000Tl mi ? Hocam yanlış anlama ama o düğün tuvalette mi yapılıyor ? 15K ile düğün yapmak imkansız.

15000Tl mi ? Hocam yanlış anlama ama o düğün tuvalette mi yapılıyor ? 15K ile düğün yapmak imkansız.
Niye imkansız olsun? Bugun düğün salonları 5000-10000 TL'ye kadar bulanabiliyor. Gelinlik falanda dersen 5000 TL falan tamamdır işte. Tuvaletmiş bir şeyden haberin yok bari ''Googleye yaz'' 100-200 kişilik düğün salonu diye. Bu kadar düğün salon sahibi salak değil herhalde.

Aha geldi yine düğüncü abi. Sizin düğün salonu mu var her düğün konusunda varsınız?

Kardeşim sen nerede yaşıyosun ya söylede oraya geliyim yada yaşın kaç merak ettim

Eğer düğün yapacak kişiler harbiden zenginse bence düğün çok güzel bir şey. Ama eğer düğün yapacak kişiler zengin değilse düğün yapmak bana mantıklı gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…