Kızlar sürekli kanka olarak görüyor

Bence aşıksın ama neyse. Romantik birisi misin yoksa ilgi vermeyen misin?
İlgi vermeyen denebilir ama ruh halime göre değişebiliyor.
Sen fonksiyonsun kendine gel insanlarla ilişkin olamaz.
LOLcüler gibi ihtiyacım yok tribine girecek biri değilim dünyaya bir kere geliyorum bu hayatı yaşamam lazım.

Hem sevgilin olacak olan her kimse seninle sağlam bir geçmiş kurarak bir olmaya karar vermez öye değil mi?
anlamadım burayı.

Kanka gibi yaklastigindandir. Hoslandigin kizlara kanka gibi yaklasma yoksa kanka olup gidersin sonrasinda da soyleyemezsin kaybetme riski olacagindan dolayi. Ret yersen bir daha konusma olmaz ve kiz sasirir seni kanka olarak gordugunden.(yaşandı maalesef)

Kanka gibi yaklastigindandir. Hoslandigin kizlara kanka gibi yaklasma yoksa kanka olup gidersin sonrasinda da soyleyemezsin kaybetme riski olacagindan dolayi. Red yersen bir daha konusma olmaz ve kiz sasirir seni kanka olarak gordugunden.(yaşandı maalesef)
Kanka gibi nasıl yaklaşılmaz hocam? Ne yapmam lazım.

Kanka gibi nasıl yaklaşılmaz hocam? Ne yapmam lazım.

Hocam diyelim sen bir kizdan hoslandin:
İlk yapacagin kiza yaklasmak, onu ayarlaman lazim buradan anlatamam onun sevdigi seyleri duyarsan ona gore yaklasirsin. Bir diziden hoslaniyordur o konuyu acarsin yaklasirsin. Kizlar kaliteli espri yapan ve kufur etmeyen erkekleri sever (genelde). Tip de olacak tabii ki sonra dedigim gibi en uygun ortamdan arayi sıcak tutacaksin. Bu sıcak tutma suresi onemli 1 ay sıcak tutarsan kanka olup gidersin kiz 3-4 hafta sonra kanka demeye baslar. Hemen ilk firsatta (1-2 bilemedin 3.hafta) ondan hoslandigini soyleyeceksin en uygun ortamda, zaten tanimadigin biri ise o da senden enerji alirsa yuksek ihtimal 1-2 hafta aran sıcak olabilir yoksa pas vermeyebilir. Enerjiden kastim senden hoslanmasi degil bu arada arkadas olarak da olabilir. Umarim anlatabilmisimdir.

Hocam diyelim sen bir kizdan hoslandin:
İlk yapacagin kiza yaklasmak, onu ayarlaman lazim buradan anlatamam onun sevdigi seyleri duyarsan ona gore yaklasirsin. Bir diziden hoslaniyordur o konuyu acarsin yaklasirsin. Kizlar kaliteli espri yapan ve kufur etmeyen erkekleri sever (genelde). Tip de olacak tabii ki sonra dedigim gibi en uygun ortamdan arayi sıcak tutacaksin. Bu sıcak tutma suresi onemli 1 ay sıcak tutarsan kanka olup gidersin kiz 3-4 hafta sonra kanka demeye baslar. Hemen ilk firsatta (1-2 bilemedin 3.hafta) ondan hoslandigini soyleyeceksin en uygun ortamda, zaten tanimadigin biri ise o da senden enerji alirsa yuksek ihtimal 1-2 hafta aran sıcak olabilir yoksa pas vermeyebilir. Enerjiden kastim senden hoslanmasi degil bu arada arkadas olarak da olabilir. Umarim anlatabilmisimdir.
Uzun süredir yüz yüze görüşmüyoruz hocam. Her şey sanalda oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı