Kızlardan utanıyorum

@Kobra 4, onsuz yapamam vb tarzı şeyleri hissettirmemek lazım. Nasıl olsa elimde şeklinde davranır. Umursamaz.

Çok güzel. Evet işi biliyorsun. Fakat en önemlisi, mesela Kız artık görüşmeyelim diyor. Arkana yaslanacaksın. Tabii ki olur. Kendin bilirsin. Hiç bir sorun yok diyeceksin ve kesinlikle, lütfen geri dön demeyeceksin. Bunu söylediğin an tüm ipleri karşı tarafa verirsin. Aslında bu konu üzerine bayağı oturup, kitap yazılır.

Fakat bizim burada bilmemiz gereken, her zaman üstünlüğü hissetirmek olmalıdır. Ne zaman üstünlük hissi azalır ya da biterse, o zaman terk edilirsin. Üstünlüğü hissetirmek hem tanışırken, hem arkadaşken, hem sevgiliyken çok önemlidir. Tip önemlidir ama zeka da bir o kadar önemlidir. Yoksa senden daha alt seviye olanların elinde oyuncak olursun.

Hatta bu yazdıklarım, erkek erkeğe ilişki (normal arkadaşlık) konusunda da geçerlidir. Eğer ki, karşı tarafta saygı uyandıramazsan, kendi cinsinle olan arkadaşlık ilişkilerin bile bundan etkilenir.
 
Ben de çok çekingen biriydim erkeklere karşı ama benim sorunum oyunlar sayesinde çözüldü. Liseden beri tanıdığım bir erkek arkadaşım var ve kendisiyle daha birbirimizin suratına bakamazken bir yerden sonra artık okuldan kaçıp internet kafelerde sürünüyorduk :D Burada asıl değinmek istediğim nokta aslında sevdiğiniz şeyler ortak olduğu zaman daha çabuk bağ kurabiliyorsunuz. Bu tanışırken size bir kolaylık sağlıyor. Tanışmak istediğiniz kişiyi gözlemleyip yaptığı şeylere bakarak ona olan ilginizi gösterebilirsiniz diye düşünüyorum. Atılgan olmaya çalışın, inan bir şey kaybetmezsiniz. O da sizin gibi bir insan sonuçta. Ne eksisi var ne de artısı c:
 
Son düzenleme:
Bir kızla konuşmak ayıplanacak veya utanılacak bir durum değildir. Günümüzün aileleri çocuklarına böyle baskı ve eğitim verdikleri için bu size ayıp veya utanılacak bir durum olarak gelebilir. Fakat bu olay tamamen doğal bir durum. Hoşlandığınız veya güzel gördüğünüz bir kişiyle konuşmaktan çekinmeyin. En fazla “lütfen, konuşmak istemiyorum.”cevabını alabilirsiniz. Fakat göz göze geliyoruz demenize bakacak olursak kız size asla böyle bir şey demezdi. Keşke şansınızı deneseymişsiniz.
 
@Kobra 4, senin gibi düşünen insanları görmek nadirdir. Zeki birine benziyorsun. Ben de kazık yiye yiye öğrendim. Kesinlikle, onsuz yapamam vb tarzı şeyleri hissettirirsen oyuncak olursun. Ben şu an ne yazık ki bunu yaşıyorum. Biraz ağır bedel ödedim ancak dersimi aldım. Bundan sonraki şeyler için dikkatli olacağım.
 
Gel sarılayım sana.

1627319809051.png


Yakarsa dünyayı konuşmayı başlatamayanlar yakar...
 
@Kobra 4, senin gibi düşünen insanları görmek nadirdir. Zeki birine benziyorsun. Ben de kazık yiye yiye öğrendim. Kesinlikle, onsuz yapamam vb tarzı şeyleri hissettirirsen oyuncak olursun. Ben şu an ne yazık ki bunu yaşıyorum. Biraz ağır bedel ödedim ancak dersimi aldım. Bundan sonraki şeyler için dikkatli olacağım

Yapacağın en kötü şey zaten bu şekil oyuncak olmak. Gerçi bunun için sadece zeki olmak yetmiyor. Biraz da, ruhsuz ve duygusuz olman lazım. Sosyopat bir kişiliğe biraz yatkın olmalısın. Hislerin olmamalı. Çünkü kadın öyle bir zehir ki, bir kez zehri alınca, seni de bırakınca, eğer ki duygusal biriysen, mahvolursun. Bunları bilmek için tabii ki deneyim gerekiyor.

Ayrıca seni bırakacağını anladığın an ki, bu önceden kolaylıkla tahmin edilebiliyor genelde, sen onu bırakırsan, ipler yine senin eline geçer.
 
@Kobra 4, aslında ortalama zekaya sahip birisiyim. Hep bu duygusallığım yüzümden kaybediyorum. Aşırı duygusal birisiyim ve çevremde birileri olmadığı için biri hayatımdan çıkınca çok kötü hissediyorum. Onu halletmem lazım, zamanla umarım halledebilirim.
 

Geri
Yukarı