@Serdemm doğruları söylemek de suç olmuş :D
Bir kız olarak bu yazdığınıza sinirlenmem normal değil mi?
Geçmiş yorumunuza baktım, kızmışsınız. Takıldığınız erkeği doğru seçin. 👍 Sonra bu zihniyet de bir bakmışsınız, ortadan kalkacak.
 
Son düzenleme:
@Nor0 kadın cinayeti hakkında net bir şey diyemem dostum ama kızların takıldığı erkeği de doğru seçmesi lazım.

Aynen öyle günümüzdeki kızlar genelde iti kopuk peşinde bir de o açıdan bakmak lazım nedense millet iti kopuktan hoşlanıyor sonra sonu hüsran oluyor.
 
@Serdemm doğruları söylemek de suç olmuş :D
Hocam aslında @Serdemm orada yemek derken doymak için uygulanan eylem anlamında kullanmış. Yani herhangi biriyle oturup bir şeyler atıştırmak demek istemiş. Kendisi yakın arkadaşlarımdan olur kendisinin herhangi bir erkekten bir maddi beklentisi olabileceğini düşünmüyorum ki buna birçok kez şahit oldum ve tartıştığımızı dahi hatırlarım. Öyle hemen "Siz kadınları ne zannediyorsunuz?" çıkışmasıda hemen sinirlenmesinden dolayıdır bazen bazı şeyleri yanlış anlıyor canim arkadaşım ve hemen yükseliyor :) Kendisini size anlatamamış-aslında üşendiğini beyan etti sonradan- arkadaşım. İkinizde sevdiğim -hele biriniz gerçekten yakın bir arkadaşım olunca- üyeler olunca böyle bir mesaj yazma gereksinimi duydum. @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE
 
Başlığa herkes nedense hep kötü şeyler üzerinden ilerleyerek cevap vermiş. Paradır, havalı erkektir bilmem ne yazmışlar da bunlar sadece sizin gördüğünüz 3-5 kendini bilmez insan müsveddeleri ve kadın cinsiyetine leke sürdüren varlıklar. Kadınlar duygusaldır; ilgi, şefkat, bağlılık, dürüstlük ister. Bunlar da zaten aslında hepimizde olması gereken ve bizim de aynısını kadınlardan beklediğimiz şeyler. O bunu ister, o bunu ister diyerek kategorize etmenin anlamı yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı